| NoNameexd a întrebat:

Hey,TPU! Ați prefera să luptați pentru persoana iubită,chiar dacă ea nu vă mai iubește, sau să treceți mai departe oricât de greu v-ar fi?happy

Răspuns Câştigător
| Emmeii a răspuns:

Bună.

E mai greu de spus, pentru că depinde şi de trecutul pe care l-ai avut cu persoana respectivă şi gradul de ataşament pe care l-ai avut. Eu una sunt genul de persoană care se dă batută şi e mai timidă, deci dacă aş şti foarte sigur că nu mă mai iubeşte, aş trece peste, deşi aş suferi enorm.
Însă dacă o parte din el încă are sentimente pentru mine, aş lupta ca să reîntregim ce am avut odată.

O zi bună!

11 răspunsuri:
| Miah a răspuns:

Bună. Poi depinde de cât de tare te ataşezi de acea persoană. Dacă o iubeşti mult şi te-ai convins 100% că ea nu te mai iubeşte deloc s-ar putea să suferi mult din cauza asta, aşa că nu merită să suferi atât pentru cineva căruia nici măcar nu-i pasă de tine. Dar dacă şi acea persoană te iubeşte şi nu puteţi fi împreună de exemplu din cauza diferenţei de vârstă sau a celor din jur merită să lupţi pentru ea. Mai târziu s-ar putea să-şi dea seama că a greşit. Sper că te-am ajutat. Îţi doresc numai bine.

| greyhound a răspuns:

Trec mai departe. Viata sta in mai mult decat o femeie

| Nicoleta a răspuns:

Go on si tine minte ca niciodata nu merita sa lupti pentru cineva care nu vrea sa faci asta si nu misca niciun deget in sensul asta. Pur si simplu nu duce nicaieri si iti faci rau tie insuti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricat de greu e, incerc sa merg mai departe. Ce rost are sa lupti pentru cineva care nu apreciaza asta?!
Dragostea cu forta nu se poate.
Ma consolez cu faptul ca (poate) nu era persoana potrivita pentru mine.
Nu poti lupta in zadar...risti sa pierzi persoana care te merita cu adevarat in timp ce lupti pentru ceva ce nu mai poate fi recuperat.

| NoNameexd explică (pentru Miah):

Da,așa este. Mulțumesc mult și eu ție la fel!

| NoNameexd explică (pentru greyhound):

Fiecare cu părerea lui! Mulțumesc oricum pentru răspuns!

| NoNameexd explică (pentru Nicoleta):

Așa gândesc și eu.Mulțumesc pentru răspuns!

| NoNameexd explică (pentru anonim_4396):

Dragostea e oarbă, apoi când te trezești la realitate îți dai seama că nu era așa "perfect„ cum îl vezi. Cu cât îți pasă mai puțin, cu atât vei fi mai fericit..Mulțumesc oricum pentru răspuns, te pup.

| NoNameexd explică (pentru Emmeii):

Da,fiecare persoană în parte,are povestea ei,dar în general,dacă nu se mai poate, e mai bine să pui orgoliul în față, chiar dacă nu te face fericit/ă, măcar te întărește.O zi bună și ție, te pup!

| 7639781254 a răspuns:

Daca as sti sigur ca nu ma mai iubeste, as merge mai departe. Sunt de parere ca nu merita sa ma lupti in zadar pentru ceva ce nu va fi niciodata al tau. Chiar daca doare, dragoste cu sila nu se poate. Bafta! :*

| NoNameexd explică (pentru 7639781254):

Așa este, sunt de aceeași părere.Mersi pentru răspuns oricum. Baftă și ție!:*