| cryssa a întrebat:

Hey TPU
acum ceva timp i-am spus unei prietene ca ma enerveaza si nu mai vreau sa stea cu mine(adevarul e ca enerva rau)
ea s-a obisnuit cu ideea si a inceput sa stea cu alt grup...toate bune si frumoase, dar, acum imi este foarte dor de eacrying
si chiar nu stiu ce sa fac. la inceput credeam ca nu o sa ma intereseze ca am pierdut-o... dat pur si simplu nu pot sa inchid asta in mine, e mult prea greu
am vorbit cu ea si am realizat ca nu mai pot face nimic
dar eu nu vreau sa renunt!
ceva sfaturi?sad

Răspuns Câştigător
| Skittles19 a răspuns:

Buna!
Cred ca are si ea putina dreptate, in fond din cate am inteles i-ai spus asa in fata ca e enervanta. Cred ca ai ranit-o foarte tare si ca sa nu iti arate asta si-a facut alti prieteni. Sfatul meu este sa te duci la ea sa-ti ceri scuze si sa ii spui ca ai realizat cat de greu iti este fara ea, ca este o prietena buna, dar spune-i ca pe viitor sa incerce sa nu mai fie asa enervanta. Cred ca te va ierta si veti fi din nou prietenele bune care erati odinioara.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa!

2 răspunsuri:
| Patricia a răspuns:

Situatia e foarte dificila, din ambele parti, crede-ma...Si de la ea si de la tine.nici eu nu stiu ce sa fac mai.
Si daca nu poti sa inchiti, mesteca si apoi incearca sa inghiti cu niste apalaughing

| DoDyNaNe a răspuns (pentru Skittles19):

Adevaratwinking