Păi glicemia urcă şi creşte, poate ai fost stresată în ultimele zile, şi glicemia se face pe stomacul gol... Atunci va fi exactă. Injecţii iei doar dacă e avansat diabetul, dacă eşti la început vei fi nevoită să iei nişte pastile.
Deci daca te-ai spalat pe maini inainte, mergi si fa-ti un control medical, dar daca nu te-ai spalat e din cauza ca erai murdara pe maini.
Glicemia nu se ia asa oricand decat de catre diabetici.
Tu trebuie s-o iei dimineata pe nemancate ( prin analize la sange ) si atunci normala e intre 0, 75 si 1.
Era 6 dimineata, nu mancasem...
Nu puteai sa ai 170 in cazul asta. E imensa. Fa-ti neaparat analizele.
Am o frica imensa de spitale, ace, etc. nu cred ca o sa ma duc mor de frica... o sa imi mai iau maine inca o data glicemia, daca e prea mare nu cred ca o sa fac nimic in privinta asta.
Si eu o am, dar ma tine maica-mea din scurt cu astea cand e vreo problema. Sper sa fii bine totusi
Da este cam mare, dar aceasta oscileaza in functie de varsta stare de sanatate, dulciuri in exces, bauturi cu indulcitori, stres!
Am facut si eu un test acasa mi>am luat glicemia dimineata aveam 76 si dupa ce am mancat putina ciocolata aveam 104 deci nu te speria poate sa oscileze!