| andreeabia123 a întrebat:

Hey TPU, am 14 ani.
Baiatul pe care il plac se uita numai la fete care se îmbraca cu bluze scurte(topuri), ghete/pantofi, care se machiază, care au tocuri și își prind parul în fiecare zi în mod diferit...etc.
Mie îmi place cum se îmbracă fetele alea, doar ca nu as purta tocuri, dar părinții mei sunt foarte stricți când vine vorba de îmbrăcăminte și am numai bluze largi și mereu îmi prind parul intr-un singur fel.
Am încercat de multe ori sa îmi iau și eu bluze, etc dar de fiecare data când începeam sa le port ba îmi ziceau ca stau prea stramte(deși după părerea mea erau normale), ba ca pantalonii aia nu se asortează(asta dacă ma duceam la o petrecere).
Menționez ca pantalonii respectivi erau negri, bluza alba, geaca kaki și ghetele tot kaki (aceeași culoare ca le-am luat din același magazin)
Stiu ca la 14 ani nu ar trebui sa ma preocupe asta, dar ma deranjează faptul ca dacă nu mă lasă ai mei sa ma îmbrac cum se îmbracă toată lumea.
De machiat nu țin neapărat și pentru ca am numai bluze largi și nu numai mai multe colege au zis de mine ca sunt "demodata și ciudata".(in fata)
Help TPU, ce pot sa fac?

7 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

În primul rând, să îl lași pe prietenul tău din moment ce se uită la alte fete. Continua sa fii tu, și schimba ce nu îți place la tine.

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu ești demodată dacă te îmbraci cu haine largi, ciudată nici atât. Cel puțin eu am o oarecare simpatie pentru fetele de genul. Nu te mai lua după criticile colegelor tale și asortează-te cum crezi tu că îți place. E bine sa fii "în pas cu moda",dar nu e bine nici să treci peste cuvântul părinților tăi, mai ales dacă aceștia sunt stricți, cum ai spus tu. Lasă-le pe ele să fie "la modă", va veni și timpul tau, deoarece cu siguranță îți vei îmbuna părinții în timp.

| Andreeanustiuceecuviatamea115 a răspuns:

Încearcă sa vorbești cu părinții tăi și să le explici că vrei sa te îmbraci ca și colegele tale poate așa te vor lăsa și dacă totuși nu te lasă nu te deprima din cauză că spun colegele tale ca ești ciudată sau de modă veche nu trebui sa bagi în seamă tot ce spune lumea

| andreeabia123 explică (pentru Andreeanustiuceecuviatamea115):

Ok, mersi
Dar cum ii conving sa port ce vreau?

| Andreeanustiuceecuviatamea115 a răspuns (pentru andreeabia123):

Pai încearcă sa vorbești cu ei spunându-le ca vrei sa tu sa porți haine la fel ca fetele din clasa ta și ca nu îți place când te fac ciudata poate asa o sa îți dea voie

| Nirvanaaa a răspuns:

Sa se uite, înseamnă ca numai asta e in capul lui, de ce ți-ai pierde timpul cu el.
Nu, nu ești demodata. Sunt doar părerile unor copilași care vor sa para mai maturi și atat. Te îmbraci foarte normal pentru vârsta ta și e in regula. Cred ca colegele tale sunt ciudate puțin. laughing
Nu îți mai bate capul, ești foarte in regula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu însuți, originală, că tipe ca alea sunt trase la indigo.