| Buzzy a întrebat:

Hey TPU.Am 15 ani si as dori sa imi pun un pearcing ...si daca sa-r putea as dori sa il pun acasa deoarece la 15 ani un ma pot duce la un salon fara acodrdul parintilor, un salon care se respecta.Am facut rost de toate materialele necesare:-spirt
-cateter
-spray anestezic
-apa oxigenata
-piercingul
-manusi de unica folosinta
Daca ma voi curata dupa ce voi face gaura cu spirt si apa oxigenata si daca am spalat pearcingul cu spirt este posibil sa se infecteze. Dupa parerea mea nu dar as dori sa stiu concret pentru a nu imi asuma nici un rist

P. S dau funda pentru cel care ma larmureste si nu doresc sa apara rasunsuri de genul "de ce vrei un pierceng", "cu ce te ajuta " multumesc anticipat si nu uitati funda

Răspuns Câştigător
| AnnnaMarrria a răspuns:

Nu se va infecta! Si eu mi-am dat singura in buza! si nu s-a infectat! Dar sa iti iei branula mai groasa, ca s-ar putea sa nu iti intre pierce-ul! Bafta si a grija

3 răspunsuri:
| MMadalina a răspuns:

"sa-r" surprise Zi-mi ca a fost o greseala de tastare...

| Buzzy explică (pentru MMadalina):

Da a fost o greseala de tastare.Imi cer scuze

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Buna, piercingul nu se va infecta. Nu trebuie sa dai cu spirt dupa ce ti-ai facut gaura deoarece spirtul arde pielea nu o dezinfecteaza. Daca vrei neaparat da cu spirt inainte sa faci gaura. Nu ai ce risc sa iti asumi. piercingurile nu sunt periculoase, atat timp cat stii cum sa le faci, aici referindu-ma la celdin limba ( unde trebuie sa ai grija la cele doua vene de sub limba) sau la cel din spranceana unde sunt si acolo numeroase terminatii nervoase. Multa bafta...si stai linistit/linistita, un piercing este foarte usor de facut. Multa bafta si o s eara cat mai frumoasa, Iulia.