| Ode34 a întrebat:

Hey TPU.
Am doua intrebari.
Pentru fete :Ce parere aveti despre baietii care se machiaza?
Pentru baieti: Va plac fetele cu (,) cosuri /pistrui?
Am pus aceste intrebarii findca-s curioasa sa vad ce pareri aveti happy
So.

10 răspunsuri:
| ThePuffy a răspuns:

Nu ma deranjeaza baietii care se machiaza, pana la urma fiecare e liber sa fie cum vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ce băiat s-ar machia? :o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi plac cosurile la fete dar exista diferite lotiuni, cat despre pistrui da. la unele chiar le sta bine

| noone33 a răspuns:

Nu ma deranjeaza cosurile sau pistrui happy am si eu pistrui si cosuri.La o fata personalitatea e ceea ce conteaza happy

| ardei795 a răspuns:

Imi plac fetele cu pistrui, dar fara cosuri.

| Wehrmacht a răspuns:

Eram acu' ceva timp intr-un magazin(mall sau nu stiu ce dracu' era) sa-mi iau toale(pentru scoala, pai ce dracu'?) si, de dupa un cerc d-ala cu toale iese un cap de tigan machiat.Asta a fost unul dintre cele mai oribile lucruri vazute de mine vreodata.
Alea cu pistrui da, unele sunt chiar foarte atragatoare.Desigur,depinde si de restul fetei, nu doar de pistrui.

| Bulicanu_Marina_1995 a răspuns:

Baiatul care se machiaza deja nu mai este baiat in toata legea( exceptind acei de pe la teatru etc ), machiajul este dat pentru fete, sa arata mai bine, sa fie mai feminina. s.a.m.d.
Baiatul trebuie sa se ocupe cu sportul, orice altceva masculin, da nu sa se dea cu ruj si rimel si restul big grin.
E o prostie!

| T0T a răspuns:

Nu îmi plac fetele cu coșuri și nu știu cărui băiat i-ar plăcea dar odată mi-a plăcut o fată cu pistrui...Era foarte drăguță.

| UzOm a răspuns (pentru Bulicanu_Marina_1995):

Vezi și tu cine a folosit pentru prima dată machiaj.

| Cristinaaa57 a răspuns:

1.nu,ar da un aspect de gaylaughing