| Danyelusha a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Mi-a scris un baiat pe mess :" dik, diserato" si nu i-am zis nimic. Finda!

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Tu nu ii mai acorda importanta, lasa-l sa se agite, nu pune la inima tot ce spun baietii da?

8 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Fii mai explicita ce inseamna? disperato?

| Danyelusha explică (pentru superdorex):

Pai asta incerc si eu sa aflu, nu mi-a zis "disperato" ci diserato", dar probabil ca a gresit
dar nu inteleg ce l-a apucat thinking

| superdorex a răspuns (pentru Danyelusha):

Tu nu ii mai acorda importanta, lasa-l sa se agite, nu pune la inima tot ce spun baietii da?

| seen a răspuns:

Vorbeai ceva cu el si el tea intrebat : de ce disperato (limbaj de internet- adolescentin dik=de ce =adica, diserato( omu nu a fost prea mult la scoala si al dor mainile sa scrie corect )

| Danyelusha explică (pentru seen):

Pai nu vorbeam cu el laughing el mi-a scris dintr-o data asta si eu i-am zis ca se simte rau? si el a zis ca eu am inceput, dar eu nu i-am zis numic...

| seen a răspuns (pentru Danyelusha):

Ok ti ai primit raspunsul singura "el mi-a scris dintr-o data asta si eu i-am zis ca se simte rau? si el a zis ca eu am inceput, dar eu nu i-am zis numic... " baiatul a crezut ca tu i-ai zis ceva si el a ripostat cu intrebarea "de ce disperato" riposta fiind tot la adresa lui daca tu in prealabil nu vorbisecu el Ps recomand ignore la genul de oameni nu conteaza sexu pur si simplu ignore

| BiaBiencuzza a răspuns:

Pai esti slaba? daca da asta inseamna ca ti-a zis diserata adica ff slaba schiloada chestii de astea dar poate sa insemne si disperata tongue ai mai avut probleme cu el de genul acestea>?

| Danyelusha explică (pentru BiaBiencuzza):

Nu, nu sunt slaba, sunt potrivita si eu nu jm-am certat cu el, dar el e un pic mai nebun, adica chiar daca te contrazici cu el, sau orice ii faci, comenteaza si se enerveaza laughing

| swagga a răspuns:

Ce ajutor vrei in legatura cu ceraised eyebrows? aia am inteles si noi ca nu i-ai rasp da ce ne ceri ajutoru in legatura ca a zis ''dik, diserato'' poate vroia sa sune disperato ma rog infine deci daca ai fi mai explicita te vom ajuta dar asa nu ai mare sanse.