Tu nu ii mai acorda importanta, lasa-l sa se agite, nu pune la inima tot ce spun baietii da?
Pai asta incerc si eu sa aflu, nu mi-a zis "disperato" ci diserato", dar probabil ca a gresit
dar nu inteleg ce l-a apucat
Pai esti slaba? daca da asta inseamna ca ti-a zis diserata adica ff slaba schiloada chestii de astea dar poate sa insemne si disperata ai mai avut probleme cu el de genul acestea>?
Ce ajutor vrei in legatura cu ce? aia am inteles si noi ca nu i-ai rasp da ce ne ceri ajutoru in legatura ca a zis ''dik, diserato'' poate vroia sa sune disperato ma rog infine deci daca ai fi mai explicita te vom ajuta dar asa nu ai mare sanse.
Vorbeai ceva cu el si el tea intrebat : de ce disperato (limbaj de internet- adolescentin dik=de ce =adica, diserato( omu nu a fost prea mult la scoala si al dor mainile sa scrie corect )
Nu, nu sunt slaba, sunt potrivita si eu nu jm-am certat cu el, dar el e un pic mai nebun, adica chiar daca te contrazici cu el, sau orice ii faci, comenteaza si se enerveaza
Pai nu vorbeam cu el el mi-a scris dintr-o data asta si eu i-am zis ca se simte rau? si el a zis ca eu am inceput, dar eu nu i-am zis numic...
Ok ti ai primit raspunsul singura "el mi-a scris dintr-o data asta si eu i-am zis ca se simte rau? si el a zis ca eu am inceput, dar eu nu i-am zis numic... " baiatul a crezut ca tu i-ai zis ceva si el a ripostat cu intrebarea "de ce disperato" riposta fiind tot la adresa lui daca tu in prealabil nu vorbisecu el Ps recomand ignore la genul de oameni nu conteaza sexu pur si simplu ignore
Strongman întreabă: