| Ionelafata a întrebat:

am nevoie de un sfat am o prietena buna de cativa ani si in ultimul timp s a schimbat foarte tare si m am gantit sa imi fac alta prietena dar nu a mers pentru ca cand a aflat m a lasat balta si s a dus ea la acea fata numai ca sa nu ma imprietenesc cu ea! am incercat sa fiu prietena cum multe fate dar povestea s a repetat si nu stiu ce sa fac?

Mersi

4 răspunsuri:
| CryssShiAtat a răspuns:

Deci in primul rand tu trebuie sa vorbesti clar cu fata si sa ii explici ca relatia voastra nu mai merge. Insa nici nu fi prea dur deoarece asa ai putea sa o ranesti. Insa va trebui sa ii si explici care sunt motivele despartirii voastre. Daca ea chiar te iubeste va intelege acest lucru insa daca refuza ar putea fi deoarece chiar te iubeste mult si nu concepe ideea de ar fi fara tine. Totul este sa discutati cu calm iar tu sa nu excluzi chiar de tot ideea de a fi din nou impreuna. Sper ca te-am ajutat. Toate cele bune happy

| TheRealDaniel a răspuns:

Daca tu ai incercat sa fugi de ea pentru ca s-a schimbat si nu mai era cum iti placea sau cum vrei tu. ai dovedit ca nu esti prietena, fiindu-i alaturi, poate i s-a intamplat ceva rau cine stie, tu incercai sa-ti faci alta prietena, cu parere de rau iti spun ca nu meriti sa te aiba cineva ca prietena. Sfatul meu. schimba-ti comportamentul si invata sa accepti lumea asa cum este ea, abia atunci vei fi capabila a avea o prietenie adevarata.

| Ionelafata explică (pentru TheRealDaniel):

Nu mi stii prietena ca sa stii ce ii poate mintea pentru ca cand m a lasa balta pentru altcineva asta tot greseala mea este si ea s a schimbat pentru ca avem noi colegi si vrea sa fie cea mai populara

| TheRealDaniel a răspuns (pentru Ionelafata):

Ok, fiecare isi are vina, ea nu iti este buna prietena pentru tine, este egoista, iar tu nu esti pentru ea. asta nu este prietenie. trebuie sa va suportati in orice, sa va ajutati etc.