| Adynutza3940 a întrebat:

am nevoie rapid de o dieta de ingrasare.Am 13 ani si 4 luni, am 1.63(cred) si 37 de kg! crying... vreau sa ma ingras fiindca nu imi place sa fiu asa de slaba.ce alimente as putea sa mananc, ce as putea sa fac ca sa ma ingras cam 5 kg minim..va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Carmen100 a răspuns:

Fii atenta! Si eu sunt in aceeasi situatie, nu chiar atat de slaba, dar in aceeasi situatie.
Ca sa te ingrasi trebuie sa mananci regulat, la ore fixe, 5 mese pe zi plus gustari. Poate tu zici ca mananci de toate si tot, nu e asa. Dieta ta trebuie sa fie alcatuita din dulciuri, minerale, vitamine, siropuri si pastile pentru stimularea poftei de mancare. Acestea sunt principalele ingrediente ale unui regim de ingrasare, recomandat persoanelor sanatoase, dar slabe din nastere.
Sa stii ca daca mananci fast-food si tot felul de porcarii te vei ingrasa urat, cu sunci si celulita.
Incearca sa iti faci un program si sa il respecti cu sctrictenie, daca nu iti este foame stiu ca nu poti manca pentru ca ti se face greata si pur si simplu nu intra nimic in gura, de aceea poti incerca suplimente pentru cresterea poftei de mancare, le gasesti la farmacie si daca nu ai sa iti iei un cantar electronic care iti arata greutatea si o zecimala de exemplu 37, 5 sau 38, 3 ca sa poti onotoriza mai bine progresele. Poti sa discuti si cu un doctor...ce crezi ca e mai bine happy
Spor la ingrasat! big grin

| Adynutza3940 explică (pentru Carmen100):

Multumesc,esti foarte draguta! big hug :*

| Carmen100 a răspuns (pentru Adynutza3940):

Multumesc frumos big grin

5 răspunsuri:
| Ade3334 a răspuns:

Mananca seara, dupa 8. Mananca orice fel de dulciuri, chipsuri. Am o prietena de aceeasi varsta ca tine si asta i-a recomandat medicul de familie. Mananca des si mult. Altfel, cum vrei sa te ingrasi?

| Carmen100 a răspuns (pentru Ade3334):

De fapt trebuie sa mananci des si putin sau moderat ca n'ai cum sa mananci din ora in ora cate o friptura sau o farfurie de ciorba. Si chipsurile nu te ajuta cu nimic, nu au destule calorii, iti fac mai rau. Daca nu stii cum e te rog nu mai comenta happy

| Arsenoaia_Marina_1990 a răspuns:

Nu comteza ce mananci, ci ceia ce mananci. Mananca carne de porc, pui si mult peste. Dar sa ai grija sa manaci si fructe.