| anonima2405 a întrebat:

Am o intrebare mai jenanta laughing :/
Prietenul meu ii un pic mai scund decat mine. Si mi-a zis ca ii este un pic rusine. Ce as putea face? sad ne iubim mult sad

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce poti sa faci asta e fizicul vostru, si eu ma simt prost ca sunt urat, dar merg inainte

| corbulalbrosu a răspuns:

Cum a spus si neutrino, inaltimea conteaza mai putin pe primul plan trebuie sa fie fericirea si buna intelegere dintr-o relatie. Totusi ar fi de dorit ca aceasta diferenta sa nu fie disproportionat de mare. Ti-as aminti de un cuplu celebru Romina Power si Albano.

| neutrino a răspuns:

Ce conteaza inaltimea daca va iubiti? Daca el totusi insista, trimite-l sa faca sport, de exemplu inot sau baschet, asta numai daca nu este prea tarziu.

| Croampa a răspuns:

Nu mai purta tocuri cand esti cu el dar oricum nu conteaza inaltimea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are de ce sa-i fie rusine am prieteni in clasa foarte scunzi 1.50-1.60m si au iubite de 1.75 sau chiar mai inalte.Dar daca vrea sa se inalte spune-i si se apuce de basket handball sau sa faca tractiuni zilnic..Si in plus daca va iubiti atat de mult o sa uite ca-i scund...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza inaltimea. Daca el se simte jenant, incearca sa-i ridici moralul. Iubirea este mai presus de orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa nu faca nimic sau...
Daca e inca in perioada de crestere poate sa se duca la baschet sau la un sport asemanator, asta il va ajuta sa se inalte

| puppetmaster a răspuns:

Asta imi aduce aminte de animeul lovely complexbig grin...dar nu asta conteaza, cand e vorba de iubire de fapt nu coteaza nimic asa ca lasa totul asa cum e

| Jasmin15 a răspuns:

Intr-o relatie conteaza doar iubirea si intelegerea big grin inaltimea nu conteaza. conteaza sa va iubiti.