| Darkangelzn a întrebat:

Am o intrebare.

Vreau sa imi fac pirce in limba si nu as vrea sa afle ai mei?

Ps: Nu merg la salon mil face cineva.

Ce o sa se intample dupa?

Dau funda!

Scz de categorie!

Răspuns Câştigător
| AAMTeq a răspuns:

Nu e atat de greu sa te ascunzi, ideea este sa nu razi in fata lor sau sa tii gura deschisa, iar reactiile de dupa nu sunt atat de rele, cateva zile vei avea limba umflata, ea se va dezumfla usor usor, iar timp de o saptamana nu o sa mananci sare, oua, etc. Funda? happy

13 răspunsuri:
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Pai trebuie sa stii sa te ascunzi destul de bine si sa stii sa joci teatru pentru ca aproximativ 2 saptamani vei manca cu paiul nu vreau sa exagerez dar majoritatea pretenilor mei au pirce in limba si stiu ce au patit ei, ramane la latitudinea ta daca chiar iti vei da sau nu. Mult noroc!

| l0ri a răspuns:

Nu prea ai sa poti manca.o sa te doara limba cateva zile....si in afara ca o sa ai gaura in limba nu se intampla nimic. numai sa ai grija cum o sa iti faca gaura..se poate infectahappy

| Alexis333 a răspuns:

Eu zic sa renunti la idee pentru ca va fi greu... incearca sa gasesti alt loc unde sa ti-l faci

| Ana0Maria a răspuns:

Nu stiu de ce ai dat funda aia degeaba pentru ca nu este asa! Nu o sa te poti ascunde, ai limba foarte umflat si NU poti sa mananci, nu poti sa vorbesti! cateva zile, CEL PUTIN! Asa ca, mai bine le-ai spune

| AAMTeq a răspuns (pentru Ana0Maria):

Din moment ce eu am vreo 4-5 prieteni in aceeasi situatie, si au reusit sa se ascunda, nu poti sa zici ca " nu e asa " da, o sa vorbesti mai greu 2 -3 zile, o sa fi cam " s-sit ", dar trece. nu mai face atata drama.

| Ana0Maria a răspuns (pentru AAMTeq):

Nu am zis mai ca nu trece. Normal ca trece doooar ca nu se poate ascunde de parintii ei! Este imposibil.

| AAMTeq a răspuns (pentru Ana0Maria):

E posibil, doar e nevoie de atentie. si depinde si ce relatie are cu parintii ei happy

| Ana0Maria a răspuns (pentru AAMTeq):

Intr-adevar. Daca nu se vede cu parintii ei 1 saptamana, e ok. Sigur nu vor observa.

| Darkangelzn explică (pentru Ana0Maria):

Sunt baiat!

| AAMTeq a răspuns:

Eu de exemplu nu vorbesc cu ai mei foarte mult, si nu ar observa happy
# Darkangelzn, scuzewinking

| Ana0Maria a răspuns (pentru Darkangelzn):

Esti baiat si vrei pierce in limba? Creepy!

| Darkangelzn explică (pentru Ana0Maria):

Da vreau!

| Albastru45 a răspuns:

Imi pare rau pentru parintii tai