Pai trebuie sa vorbesti cu el...Probabil nici nu stie care este situatie Daca tie chiar iti place de el, atunci luptati pentru relatia voastra Sincer si eu am un tata care nu imi acorda libertate.Adica imi da voie sa fac ce vreau, dar ma preseaza intr-un mod foarte violent(sa zicem)...m-a amenintat de multe ori si imi este frica de el, dar nici macar asa nu a reusit sa ma impiedice sa nu alerg in bratele baiatului ce il iubesc, pe care el il considera o persoana total nepotrivita pentru mine In fine este o poveste foarte lunga, dar ceea ce am vrut sa-ti spun este ca viata ta nu depinde de tatal tau.Da! El ti-a dat viata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i permiti sa-ti fure micile bucurii din viata
Vorbeste cu o amica de a ta sa ii explice baitului, dar cu mare grija si tact sa ii spui baitului ca nu cumva sa creada ca asta e o scuza ca vrei sa scapi de el. Stiu ca scuza cu tata cel rau e des folosita la fete.
SI problema se va rezolva cand vine scoala, va vedeti la scoala.
Daca el te iubeste iti va accepta probleemele daca e genul de baiat care nu-i place asteptarea soryy