| Tempest74 a întrebat:

am o micuta intrebare pentru voi. Deci acum ceva timp imi placea de o fata si am facut niste greseli (nu stiu daca e vina mea sau a ei caci m-am comportat normal si am incercat sa ma comport mai frumos) si am ajuns sa fiu ignorat naspa de acea persoana (nu intru prea mult in detalii ca nu are rost) iar acum imi place de alt cineva si as vrea sa va intreb ce as putea face sa ma remarce mai mult avand in vedere ca ne vedem restul de rar si vreau sa isi faca o perceptie destul de buna despre mine

Răspuns Câştigător
| Anonim1524 a răspuns:

Unicul sfat pe care ți-l pot da (si cel mai principal) este să nu te comporti ca un obsedat. Fii respectuos cu ea, atrage-i atenție, dar nu exagera, caci te va lua drept un obsedat nebun. Eu de exemplu încerc să evit acest tip de băieți. Si inca un sfat, nu te da mare pe lîngă ea, căci uneori pare chiar penibil si daca este ca mine va începe să râdă și te va evita...

2 răspunsuri:
| Tempest74 explică (pentru Anonim1524):

Am sa incerc, am observat ca asta e o mare problema din ce facusem inainte. Ms mult ^^

| Adry05 a răspuns:

Sa fii interesant, sa lasi timiditatea, sa o faci sa rada si sa se simta confortabil in prezenta ta. Cam asta e cheia, acum trebuie sa inveti sa faci lucrurile de mai sus.