| Andreea_Diana_1999 a întrebat:

Am o nelamurire...am un coleg in clasa care nu ma suferea si nici eu nu il sufeream inca din clasa I dar de cand am inceput scoala (sunt clasa a VIII-a) ne intelegem chiar foare bine.Mie imi place sa desenez si ma pricep la asta chiar foarte bine dar si lui si aproape in fiecare pauza vine sa vada ce desenezsi sta pe capul meu.Ma face sa rad, imi distrage merau atentia la ore sa-mi arate ceva si mi-am dat seama ca amandoi suntem acelasi gen,ne plac aceleasi chestii si ma intebam daca cumva este posibil sa ii placa de mine? Adica, mie mi se pare de treaba, chiar dragut,...dar nu i-am spus asta.Ce credeti?

3 răspunsuri:
| marina1253 a răspuns:

Daca sunteti foarte buni prieteni este foarte bine. Poate ca intr-o zi, cand desenati amandoi ai putea sa ii spui ceea ce simti. nu pierzi nimic daca faci asta si este si mai bine pentru tine ca te eliberezi de o "povara".

| Andreea_Diana_1999 explică (pentru marina1253):

Da' nu vreau sa ii spun, pentru ca dupa poate nu mai vorbeste cu mine deloc, nu imi vine sa risc si mi-e si rusine ( rad si colegii de mine).Pot sa aflu in alt fel, fara sa il intreb, exista cumva niste gesturi care il pot da de gol?

| marina1253 a răspuns (pentru Andreea_Diana_1999):

Pai daca chiar vrei sa afli, poti fi atenta la tot ce face el: cum se comporta cu tine, daca este mai apropiat, daca vorbeste foarte deschis cu tine etc. si poti apela si la un prieten comun voua sa il intrebe ce parere are despre tine big grin la mine a mers big grin