| Sebastian234 a întrebat:

Am o problema foarte mare! sad crying am 14 ani si am o viata amara! Toata lumea ma uraste! Mai ales colegii de la scoala ma injura, ma bat fetele isi bat joc de mine (sunt baiat!)si cam toti profesorii dau vina pe mine intotdeauna cand se intampla ceva... Peste tot! Oriunde m-as afla tot eu sunt de vina pentru orice se intampla! Chiar astazi toti baietii din clasa mea incepeau sa ma imbranceasca sa sara la mine la bataie, sa-mi arate semnu ala cu degetul din mijloc iar fetele radeau de mine. Nu cred ca o sa intelegeti prin ce trec eu acum..Am doar o singura intrebare... Vreau sa ma sinucid. Imi dati niste metode simple?

9 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu aveti un psiholog al scolii? Ar trebui sa te duci la el si sa te ajute. Cu parintii tai ai vorbit despre asta? Nu cred ca vor ramane indiferenti. Daca nu, cauta telefonul copilului si spune-le problema ta, cu siguranta te vor ajuta. Sinuciderea chiar nu este o solutie. Toate trec in viata, timpul le rezolva pe toate.

| Sebastian234 explică (pentru IsabelaIssa):

Ar zice ca sunt nebun si m-ar jigni... si tot eu as iesi vinovat, orice s-ar intampla. Vor spune ca eu ii provoc si de fapt eu nu fac nimic... stau cuminte in banca mea. Dar na

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Sebastian234):

Nu mai presupune ca nu ai de unde sa stii. Intr-un fel sau altul trebuie sa se rezolve. Nu exista nimic fara rezolvare. Invata sa iti asumi riscuri sa fii mai indraznet. Tine-le piept daca nu. Nu sta asa doar sa te plangi, ia masuri!

| William a răspuns:

Ce te opreste sa ii bati?

| Sebastian234 explică (pentru William):

Am mai facut odata asta... Si a iesit mai rau. Mi-au spart nasul lovindu-ma de o banca.

| William a răspuns (pentru Sebastian234):

Fa sport. Mergi la sala sa pui muschi pe tine si cand te simti in stare ii iei pe fiecare in parte. Presupun ca nu termini scoala prea curand.

| StaceyG a răspuns:

Pot spune ca am avut si eu o experienta de genul acesta in generala dar sa stii ca pana la urma toate trec, o sa mergi la liceu incurand si o sa te integrezi mult mai repede si mai bine, profesori nu sunt in potriva ta asa ti se pare tie dar ar trebui sa vorbesti cu parintii tai sau cu directorul scoli e cea mai buna metoda. Nu ar trebui sa te gandesti la metode de sinucidere pentru ca ai o viata, pe care Dumnezeu ti-a dat-o cu un scop gandeste-te bine la asta inainte sa faci o tampenie, familia ta te iubeste, gandeste-te si la ei.

| Sebastian234 explică (pentru StaceyG):

Stiu ca la 14 ani nu este normal sa vorbesti despre asa ceva... dar chiar nu mai suport! Am indurat destul! Si dupa cum spuneam... tot eu as iesi vinovat din toata prostia asta

| ArthurKn a răspuns:

Cati ani ai?