Pot spune ca am avut si eu o experienta de genul acesta in generala dar sa stii ca pana la urma toate trec, o sa mergi la liceu incurand si o sa te integrezi mult mai repede si mai bine, profesori nu sunt in potriva ta asa ti se pare tie dar ar trebui sa vorbesti cu parintii tai sau cu directorul scoli e cea mai buna metoda. Nu ar trebui sa te gandesti la metode de sinucidere pentru ca ai o viata, pe care Dumnezeu ti-a dat-o cu un scop gandeste-te bine la asta inainte sa faci o tampenie, familia ta te iubeste, gandeste-te si la ei.
Nu aveti un psiholog al scolii? Ar trebui sa te duci la el si sa te ajute. Cu parintii tai ai vorbit despre asta? Nu cred ca vor ramane indiferenti. Daca nu, cauta telefonul copilului si spune-le problema ta, cu siguranta te vor ajuta. Sinuciderea chiar nu este o solutie. Toate trec in viata, timpul le rezolva pe toate.
Am mai facut odata asta... Si a iesit mai rau. Mi-au spart nasul lovindu-ma de o banca.
Ar zice ca sunt nebun si m-ar jigni... si tot eu as iesi vinovat, orice s-ar intampla. Vor spune ca eu ii provoc si de fapt eu nu fac nimic... stau cuminte in banca mea. Dar na
Stiu ca la 14 ani nu este normal sa vorbesti despre asa ceva... dar chiar nu mai suport! Am indurat destul! Si dupa cum spuneam... tot eu as iesi vinovat din toata prostia asta
Fa sport. Mergi la sala sa pui muschi pe tine si cand te simti in stare ii iei pe fiecare in parte. Presupun ca nu termini scoala prea curand.
Nu mai presupune ca nu ai de unde sa stii. Intr-un fel sau altul trebuie sa se rezolve. Nu exista nimic fara rezolvare. Invata sa iti asumi riscuri sa fii mai indraznet. Tine-le piept daca nu. Nu sta asa doar sa te plangi, ia masuri!