| charline642837638 a întrebat:

am o problema foarte mare va rog sa ma ajutati ..acum cateva zile am fost cu niste prieteni la munte si eu am iesit sa ma plimb si am vazut o padure am intreat in ea ca na ce se poate intampla, am intrat si m-am trezit in mijlocul padurii se intunecase si am ametit si am lesinat apoi cand am deschis ochii tin minte ca era o creatura fara fata era inalt ( foarte inalt) si am vrut sa tip dar nu puteam si nu imi era frica de el apoi m.am ridicat si ne-am privit ochi in fata si ne-am indragostit apoi am mers intr-un loc si nu mai stiu ce s-a intamplat si m-am trezit a marginea padurii as vrea sa il mai intalnesc cum pot sa il chem la mine?

5 răspunsuri:
| EU19 a răspuns:

Pai WTF?laughing Fa o incantatie sau ceva de genu. Dansu ploii. Poate ii place apa.Stinge soarele, daca sta in padure poate nu-i place lumina.Renunta la alcol, drogurihappy.Si asa ar fi o idee.

| charline642837638 explică (pentru EU19):

Dar daca nu vine? Viata mea va fi spulberata

| CBogdannnnn a răspuns:

Slender Man? Prea multe jocuri horror.

| EU19 a răspuns (pentru charline642837638):

Treci tu peste.Trebuie sa fi puternica, sa nu te lasi cuprinsa de sentimente.El asa ar vrea.:-)

| charline642837638 explică (pentru CBogdannnnn):

Cine pana mea e slender man vezi ca eu am o problema foarte serioasa nu imi mai spune de cine stie ce jocuri straight face