anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU.Am o problema.Imi place de un baiat din clasa,pe care il cheama Tony,iar el are acum o iubita(colega de clasa), care se intampla sa fie si cea mai buna prietena a mea.Pe ea o cheama Vanda.Eu am aflat de chestia asta de aproximativ 3 saptamani/o luna.Sunt cam trista si cam geloasa.Intrebarea mea este:
Oare il pot uita pe Tony? Pot sa scap de iubirea imensa pe care i-o port in suflet? Cum pot face asta?

Răspuns Câştigător
| ElenaErika a răspuns:

Pai in primul rand, iti zic eu ca nu il iubest maxim. Esti un copil la urma urmei. Poate e doar atractie fizica. Iar fat asta care zici tu ca e prieteba ta. Nu stiu cat de mult iti e prietena daca sta cu tipul care iti place tie. Macar din prietenie sa nu fi stat cu el. Sfatul meu e sa'l dai dracu pe Tony, ca sunt altii mult mai buni si mai frumosi si mai destepti si mai cum vrei tu decat el, iar Vanda nu mi se pare o persoana de incredere, deci cam evit'o. Si ca sa'l uiti mai repede gandeste' te ca el nu merita o fata asa frumoasa si buna ca tine. Te pup!

3 răspunsuri:
| Mihaelaa98 a răspuns:

Mai bine iti vezi de scoala zic! AI cam dramatizat un pic. Oricum daca chiar tii la acest baiat ar trebui s-a cam astepti pana cand se va despartii de prietena ta sau ca sa nu faci rau relatiiei tale dintre tine si Vanda, ar trebui sa il uiti, mai sunt baieti pe planeta!

| onasis1961 a răspuns:

Pe moment nu este frumos să te bagi între ei.Dar aşteaptă momentul când relaţia lor este pe butuci(că nimic nu este veşnic) şi atunci treci la captura finală şi definitivă. Multă Baftă! Crăciun fericit!

| DedeeAndreea a răspuns (pentru onasis1961):

Craciun Fericit!