Bun. Nu vreau sa fiu eu personajul negativ aici. Dar, nu ti se pare ca esti un pic cam mica? 13 ani, 18 ani. e totusi o diferenta de 5 ani. Este una cand esti adult, gen tu ca fata ai 25 de ani si el are 30 sau eu stiu. dar tu ai totusi 13 ani. Ar trebui sa iti traiesti copilaria cat inca mai poti. Nu incerca sa grabesti asta. Nu iti interzice nimeni sa ai un prieten. Dar cauta si tu unul de varsta ta. Si nu ca nu ai sanse, ca el te poate vrea pentru " exploatare" daca intelegi ce zic. deci eu zic sa fii atenta, sa iti vezi de scoala, de persoanele de varsta ta, si sa il lasi pe acest invdivid cu fetele de varsta lui. Asta este parerea mea, daca vrei sa o iei ca atare foarte bine, daca nu. macar ai grija.
Nu am zis ca n`am sanse.
Am zis ca nu cred ca am sanse.Unu ca el nu cred ca ar vrea una ca mine de 13 ani
La mine e pe invers lui ii place de mine si are 18 iar eu 13 incearca sa vezi ce crede despre tine doar de curiozitate
Oricum nu ai sanse.
Stiu ca la varsta ta crezi ca il poti face sa te iubeasca cum nu a iubit pe nimeni.dar crede-ma ca la 18 ani, are alte asteptari.
Imi e frica sa iti spun ce gandesc, el face puscarie pentru tine
Pentru Dumnezeu, ai 13 ani copilito
La 13 ani iti sta gandul la baieti?
Bine,e normal ( pe o parte)insa ala e barbat aproape
sanse ai avea destule, la cum arata fetele in ziua de azi mature la corp, insa nu ti-as sugera.
ca o sa puna 'putsulica' pe tine
Adica nah, oricum un peste mi-a zis scurt.
"Frate vrei sa te joci cu minorele si sa nu iei puscarie? ", eu am zis " Da, sigur, de ce nu? "
Apoi el mi-a zis prompt si la subiect " In gura nu le controleaza "
Stiu ca e cam dur, insa eu te pregatesc pentru 'viata' asta de adolescenta
Elenastoica9 întreabă: