| Andreeaboaba200520172018Boaba2005 a întrebat:

am si eu o intrebare. Ce pot face sa imi creasca sânii mai rapid. Sunt foarte mici si as vrea sa creasca repede. Va rog dati-mi un sfat.

4 răspunsuri:
| Victoria18 a răspuns:

Exercitii, cat mai multe pe zi. Stimuleaza circulatia si muschii din jurul sanilor. Bineinteles ca exista posibilitatea ca asa sa ii ai tu, adica, asa e felul lor de ai avea. In cazul acesta doar o operatie estetica te poate ajuta

| MelissaAdela a răspuns:

Am vazut ca a raspuns cineva mai jos mentionand faptul ca i-ai putea face mai maricei prin exercitii. Exercitiile nu maresc sanii.Adica sa nu te astepti la o marire de o cupa-doua. Exercitiile doar tonifiaza musculatura.Ii vei avea doar mai fermi. Insa, exista la plafar niste creme pe baza de plante care ar aduce la o usoara marire.Cati ani ai? Mentionez ca unele fete se dezvolta mai repede din cauza anumitor factori genetici iar altele mai lent.

| Ltyiiol a răspuns:

Hmm. Eu zic că ar trebui să te împaci cu corpul tău. Nici eu nu am avut sânii prea voluminoşi când eram de vârsta ta. Dar nu mi-a păsat. Fiecare om se dezvoltă diferit. Și dacă te gândești vreodată să îți faci operație estetică, îți zic de acum, renunță! Nu sunt în măsură să sfătuiesc pe nimeni, dar crede-ma, nu e ok să apelezi la astfel de operații. Dar, mă rog, fiecare face ce vrea, nu?winking

| BogdanGbY a răspuns:

Sa te traga cineva de ei