| careestefazafrate a întrebat:

Hey TPU, am și eu o întrebare mai delicată, care nu-mi dă pace. Eu nu suport persoanele Transgender, mai pe scurt, nu sunt de acord cu schimbarea genului, deoarece o consider o prostie, ei vor să distrugă ordinea naturii, fiind împotriva felului în care aceasta i-a făcut. De ce acești oameni nu pot accepta ceea ce sunt? De ce vor să devină femei sau bărbați? De ce simt nevoia asta? Ințeleg toți avem dorințe, dar ceea ce vor ei este dezgustător și lipsit de respect față de creator. Eu de exemplu îmi doresc să fiu Italiancă, Englezoaica, dar sunt Româncă. De ce la mine nu se numește diforie de țară? Eu cum am putut sa accept ca sunt Româncă și ei nu pot accepta ca sunt femeie sau bărbați? Deci asta este o mare nedreptate pentru mine, eu dacă mi-am acceptat statutul ei de ce nu o pot face? Sincera sa fiu am văzut ca s-au înmulțit mai ceva decât ciupercile, ii vezi peste tot pe Tiktok, pe strada, în toată România. Nu înțeleg de ce umanitatea permite asa ceva? Nu ma judecați sunt doar curiozitățile mele.

6 răspunsuri:
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pentru ca persoanele pe invers au fost de când lumea și pământul, nu este o moda apărută de curând ( dar asta nu ai citit?),dacă tot spui de creator și asa,înseamnă că persoanele care au rămas același gen și își fac schimbări fizice ( operații estetice) îl supărată pe Creator.
Aici dacă vorbim de religie/ credință, nu este nimeni obligat sa creadă în ce crezi tu.

În viata ai strict liber arbitru, faptul ca porti ura, invidie și dorești răul persoanelor de genul, nu te fac o persoana mai buna în fața lui Dumnezeu, doar El poate judeca la final cum dorește, tu nu ai aceasta calitate.
Tu spui asta pentru ca te ai regăsit în genul tău, la fel ca mine și alții.
Atracția pentru persoanele de același sex apare încă de la grădiniță, etc.
Când copilul dacă este băiat = are o placere în a se juca cu jucăriile pentru fete, etc.
Și din nou,dacă ai aceea energie feminina blocata într-un corp masculin, îți dai seama.
De ce o persoana sa rămână nefericita doar pentru ca noi romanii comuniști suntem spălați pe creier cu acel " normal".
Ca dacă eu sunt fata trebuie sa am o relație doar cu un băiat și etc.
Și dacă eu nu simt atracție și asa,ce?
Pana la urma persoanele de sex invers iubesc mai mult și au în general mintea mai buna de cât a ta și a altora " credinciosi" care nu pot înțelege importanta și a oamenilor de genul.
Ca dacă nu știai, fix " familia traditionala" își abandonează plozii prin orfelinate,etc, și acești oameni,cu bune sau cu rele ii pot adopta ( câte cazuri nu au fost? Datorita lor au salvat vieti) și nu doar asta,în viata asta ești obligat sa te faci fericit asa cum vrei,sa iubești pe cine și cum vrei,sa te simți bine în propria piele, etc.

Dacă persoana trans nu ți a făcut nimic rău, ca unii sunteți chiar culmea, judecați și jigniți o persoana care nu v a deranjat cu absolut nimic și v-a afectat viata doar pentru simplu fapt al orientării sale, ca nu dormiți voi de grija cu cine și ce relații de ce natura au, e grav.
Spor la făcut plozi, " familia tradiționale a" și chinuiți prin spitale, abandonați de voi ăștia " credinciosi".
Și spune asta o persoana care când nu suporta pe cineva, ignora, nu freacă menta sa ii tot scrie lucruri urate, câți ca tine nu au dorit moartea? Un alt păcat grav, chiar în biblia voastră credincioasa, ca dacă credeți ca Dumnezeu este un zeu rău care va pedepsește, înseamnă că aveți probleme, tot de la comuniști din urma, pentru ca Dumnezeu ar trebui sa fie Cel mai bun, de o bunătate pura.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

+ Alte tari cum au putut sa accepte, sa lase sa se plimbe pe străzi liniștiți astfel de oameni?
Dar nu și în România unde fobiile de genul sunt la moda, sexismele, rasisemele, alte tampenii toxice sunt la moda.
Oricum și dacă era " normal" tot va f*** pe voi grija cu cine și cum au făcut aia și ce fac ei noaptea singuri în pat, ca asta e problema romanului, va gândiți la intimitatea altora, de parca va afectează vouă viata cu ceva, va arunca cu pietre în cap, dar ma rog, o sa ma opresc aici.
Sper sa te trezești la timp din aceasta iluzie în care trăiești, ignora dacă nu îți place, dar nu mai face " pacate" prin răutatea pe care o arunci gratuit genul acelor oameni, pentru ca judecata o face doar Dumnezeu și atat, dacă chiar le-a deranjat, nu tu.
Și dacă era deranjat, enervat de astfel de gesturi, putea oricând la un poc, sa ne distrugă pe toți.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sincer, nici eu nu inteleg de ce esti curioasa despre ce fac altii in intimitatea lor.In plus, te poti muta oricand in orice tara vrei si tot nu vei primi atata hate cat primesc acesti oameni.Si eu dispretuiesc pedofilii sau oamenii care isi bat joc de natura, care este creatia lui Dumnezeu, prima inainte de om, plus multe altele, dar nu ma apuc sa postez pe aici.Intr-o lume in care internetul etc favorizeaza propagarea urii, cauta sa nu faci la fel.

| careestefazafrate explică (pentru Alexia999997777777777777):

În primul rând, religia și comunismul ( regim totalitar de extremă stânga) nu au nicio legătură una cu alta, deoarece în comunism se promovează,, Ateismul " de ce? pentru că există cultul personalității, nu știi nimic despre comunism, dar totuși vorbești despre el. În al doilea rând, nimeni nu le dorește moartea la transgenderi, unde am scris eu asta?

| Dimi5321 a răspuns:

Din câte știu eu multe persoane care își schimba sexul nu cred în Dumnezeu

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru careestefazafrate):

Nu tu, restul.
Nu îmi pasă ce se promovează, efectiv sunt oameni buni și care nu sunt credinciosi de fatada.
Credinciosi care arunca în venin în toti și după merg la biserica ca vai ce mult îl iubesc pe Dumnezeu, da, sunt destui.