| MusicHaveTheKeyOfMyHeart a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru persoanele care folosesc uleiul de ricin sau stiu informatii suplimentare despre acesta.
Uleiul de ricin e bun pentru par(sa nu mai cada,sa intarasca radacina,sa il faca mai des),pentru gene,sprancene, dar este bun si pentru ten? ...Adica un singur lucru ma pune in dubii laughing,daca el e pun pentru par,te ajuta la intarirea radacinii si il face sa creasca mai repede,mai des,daca te dai pe fata(il adaugi in anumite tratamente faciale,ca am auzit ca e bun si pentru ten) va creste par pe fata sau el are aceasta proprietate doar pentru scalp si sprancene sa le indeseasca?
As dori mai multe raspunsuri, multumesc! :*

4 răspunsuri:
| Lora12319 a răspuns:

Parerea mea e sa nu incerci sa te dai pe fata.El e bun pentru par (nu conteaza unde).Mai bine incerci o crema de fata de la Avon (in general au cele mai bune creme pentru ten). Daca vrei iti pot da si cateva exemple de cateva creme bune pentru fata care la mine au functionat big grin

| Tudor_Munteanu_1996 a răspuns (pentru Lora12319):

Esti tembelarolling on the floor? pe bune? rolling on the floor
Informeaza`te pe net despre uleiul de ricin si ai sa vezi sa se da si pe pleoape si la radacina parului pentru intarire (am folosit) si pe genele de la ochi ca sa iti creasca Se pune si in supa o lingura :* E bun atat in exterior cat si in interior., Asa ca decat sa ii recomenzi niste cacaturi de la avon Care is scumpe si proaste...Mai degraga iti iei ulei de ricin si il folosesti de cate ori ai nevoie big grin (mentionez ca pentru a se vedea rezultate trebuie sa folosesti cat mai des )

| Bondarel99 a răspuns:

Uleiul de ricin intareste radacina firului de par(chiar asa scrie pe ambalaj) si stimuleaza foculii de par, deci nu e o idee buna sa-l folosesti pentru fata.Nici nu ai de ce, uleiul de argan e pentru ten.
Eu am folosit uleiul de ricin pentru ca aveam probleme cu caderea parului si chiar m-a ajutat.Insa e un produs natural si trebuie sa ai rabdare pentru ca se vad rezultate abia dupa vreo 3 luni.E bun si pentru gene si sprancene(desi nu am folosit pentru asta), am auzit ca ajuta pentru cele care s-au pensat gresit sa le creasca firele de par.

| SabinaRsT a răspuns:

In general nu sunt recomandate uleiurile petru mastile de ten, cu atat mai putin uleiul de ricin, acesta este folosit in principal pentru regenerarea parului, iar efectele asupra fetii ar putea fi dezastruase laughing glumesc, nu stiu ce se intampla, dar probabil iti va creste par pe fata.