Buna,si eu sunt serioasa uneori si oamenii ma ocolesc.M-am obisnuit sa fiu mai energica si asa e cel mai bine, desi acasa nu mai sunt la fel, acasa sunt eu si lumea mea.
Invata sa vezi avantajele vietii si o sa prinzi energie.Si eu studiez, dar trebuie sa interactionez si cu oamenii.Si ce loc e mai bun pentru asta? Scoala, normal.Ai multe oportunitati sa socializezi la scoala, bucurate de ele. Daca esti asa serios si timid o sa regreti.
Daca vrei sa te placa o fata va trebui sa vada ca ai prieteni, ca esti ageat de societate pentru ca ele stiu in subconstient ca asta e important in viata.Degeaba stii lucruri asa multe daca nu le poti pune in aplicare, iar pentru multe ai nevoie de prieteni.
Hai sa ne distram ACUM cat mai putem.O sa vezi ce distactiv e sa comunici. Fetele o sa te inconjoare cand vad ca esti inteligent si bazat.Nu conteaza daca nu iti place de cineva nu se stie cand o sa ai nevoie de el, cel mai bine e sa le zambesti tuturor.
Nici mie nu imi plac fitele secolului 21, dar tot ce putem face e sa ne integram in felul nostru, sa tinem pasul.Nu poti schimba golania, curvia si fitele, pur si simplu e imposibil, dar poti invata sa le faci fata.
Scuze ca nu ti-am dat raspunsul asteptat, dar o sa-ti prinda mai bine.
Bafta
Salut,
Personal te-as sfatui sa mergi la niste cursuri de dans. Asa vei incepe sa mai relationezi cu fetele si sa incepi sa intelegi unde gresesti.
Apoi poate ar fi mai bine sa mergi la niste workshop-uri pe diverse teme sociale si de relatii.
Andrei67y5 întreabă: