| Lukasssz a întrebat:

Hey tpu.Am si eu o probleme pe care nu stiu cum o pot rezolva si sunt disperat.Deci fratele meu mai mic se joaca de ani buni un joc numit ROBLOX.In urma cu 4 zile acesta a fost banat permanent fara motiv, a incercat sa faca apeluri,dar nimic, au fost toate respinse.Problema este ca acesta neavand bani sa-si cumpere lucruri pe joc, i-a folosit pe ai mei si astfel am cheltuit in jur de 7000 de lei in 2 ani iar acum contul lui este pierdut pe vecie.Am incercat sa imi recuperez bani, dar trebuie sa ai acces la joc ca sa faci asta si el cum nu mai are e imposibil sa faca asta.Intrebarea mea este, daca pot sa ma duc la banca si le spun daca pot sa dau un refound la toti banii pe care i-a cheltuit de-a lungul anilor? Credeti ca imi voi primii banii inapoi? Nu am idee la ce categorie sa pun intrebarea asta...

10 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Depinde de politicile de refund ale jocului, citește-le cu atenție și vei afla de acolo. Mă îndoiesc însă că îți vor da toți banii înapoi o dată ce ai fost mulțumit de joc și ai folosit produsele digitale cumpărate.

| Lukasssz explică (pentru mastadont):

Poti da refound la iteme, tin minte ca a dat refound la un item care nu i-a placut si a primit banii inapoi dar acum cum e banat nu mai poate sa faca asta si sunt curios sa vad daca pot sa dau refound la banca si sa primesc inapoi banii

| Lukasssz explică (pentru mastadont):

Mersi pentru raspuns btw

| dullcat a răspuns:

Buna.Aici este greseala ta ca i-ai oferit asa o suma enorma. Daca tinea mortis putea el sa stranga proprii bani si acum nu se mai ajungea aici, suma investita fiind in mod evident mult mai mica.Iar pentru astfel de useri ar trebui sa existe niste avantaje, nu sa fie tratati astfel, izgonit din comunitate fara nicio explicatie.Sau poate ca el a incalcat regulamentul si nu ti-a spus? Ia legatura cu siteul si intreaba cum se poate rezolva, merita incercat.Bafta!

| vatadezahar24 a răspuns:

Cel mai probabil nu, din moment ce contul este banat, dar este bine să suni la bancă sa vezi ce părere și ce modalități au ei. Și eu am mai pățit la fel cu un cont de Roblox în care sora mea mai mică a investit vreo 2000 lei, și a fost banat mai târziu (probabil pentru ca făcea tranzacții de plată constant) și nu am reușit să mai dau refound la bani. Totuși încearcă să suni să vezi ce poți face.

| Lukasssz explică (pentru vatadezahar24):

Tu nu ai incercat sa faci nimic la banca?

| vatadezahar24 a răspuns (pentru Lukasssz):

La bancă am încercat și nu am putut!

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

De ce sa primesti banii inapoi daca fratele tai i-a cheltuit cumparand ce nu trebuie, cu acordul parintilor bineinteles, odata ce a avut cardul lor bancar?
Asta este problema parintilor tai, care vor invata sa nu mai dea cardul bancar pe mana unui copil.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu cred ca mai ai ce sa faci, banii băgați in jocuri video acolo rămân. Altă dată sa nu mai bage sume enorme in ceva virtual, prostesc, banii aia oricum sunt pierduți pe veci și nu îți aduc niciun beneficiu real, niște skin-uri sau iteme, sunt ceva fictiv, inexistent în realitate, inutil. Cheltuiți banii cu cap, nu in jocurile video.