Depinde de politicile de refund ale jocului, citește-le cu atenție și vei afla de acolo. Mă îndoiesc însă că îți vor da toți banii înapoi o dată ce ai fost mulțumit de joc și ai folosit produsele digitale cumpărate.
Buna.Aici este greseala ta ca i-ai oferit asa o suma enorma. Daca tinea mortis putea el sa stranga proprii bani si acum nu se mai ajungea aici, suma investita fiind in mod evident mult mai mica.Iar pentru astfel de useri ar trebui sa existe niste avantaje, nu sa fie tratati astfel, izgonit din comunitate fara nicio explicatie.Sau poate ca el a incalcat regulamentul si nu ti-a spus? Ia legatura cu siteul si intreaba cum se poate rezolva, merita incercat.Bafta!
Cel mai probabil nu, din moment ce contul este banat, dar este bine să suni la bancă sa vezi ce părere și ce modalități au ei. Și eu am mai pățit la fel cu un cont de Roblox în care sora mea mai mică a investit vreo 2000 lei, și a fost banat mai târziu (probabil pentru ca făcea tranzacții de plată constant) și nu am reușit să mai dau refound la bani. Totuși încearcă să suni să vezi ce poți face.
De ce sa primesti banii inapoi daca fratele tai i-a cheltuit cumparand ce nu trebuie, cu acordul parintilor bineinteles, odata ce a avut cardul lor bancar?
Asta este problema parintilor tai, care vor invata sa nu mai dea cardul bancar pe mana unui copil.
Nu cred ca mai ai ce sa faci, banii băgați in jocuri video acolo rămân. Altă dată sa nu mai bage sume enorme in ceva virtual, prostesc, banii aia oricum sunt pierduți pe veci și nu îți aduc niciun beneficiu real, niște skin-uri sau iteme, sunt ceva fictiv, inexistent în realitate, inutil. Cheltuiți banii cu cap, nu in jocurile video.