Si ce as putea sa fac ca sa nu ma mai evite? Eu simt ca el isi da seama ca a facut alegerea gresita.
Va stiti de multa vreme, intre voi nu prea mai merge sa te porti intr-un anume fel ca sa schimbi lucrurile. Dupa parerea mea ar fi bine sa vorbesti fata in fata cu baiatul, sa ii spui ce simti pentru el, ce ai vrea sa se intample si ce ii oferi (o relatie sincera, calda si loiala?). Nu ai nimic de pierdut iar daca el te refuza, cred ca va fi destul de "domn" cat sa nu se laude cu cele intamplate.
Problema este ca el ii spune totul fostei mele cele mai bune prietene. el i-a cerut explicatii, de ce m-a mintit. ea a spus toate lucrurile in favoarea ei si astfel eu am ramas pe dinafara. si i-as spune tot ce cred, dar nu prea as vrea sa afle si ea. as putea sa-i dau vreun semn, sau cumva sa-l apropii de mine? cea mai buna prietena imi spune ca el in momentul acesta are o slabiciune pentru mine.
Mai greu cu semnele, dar ai putea sa ii zambesti mai frumos ca de obicei, sa petreci mai mult timp cu el, sa gasesti ceva cu care sa il rogi sa te ajute. Ai putea sa te agati de bratul lui daca ti se pare ca exista suficienta intimitate. Mi-ar fi de folos sa stiu ce varsta ai,
Este inca o problema, iubita lui sta in banca din fata, iar in ore se tot intoarce sa se asigure ca el nu vorbeste cu mine... si la intrebare : 14ani
Trebuie sa gasesti o modalitate de a fi singura cu el. Daca il vrei trebuie sa lupti si sa fii tupeista. Altfel, ia-ti gandul. Daca el ii spune ei totul, lucrurile nu arata bine pentru tine. Il poti pune sa promita ca totul ramane intre voi.
misauratcuviata întreabă: