| Mary3368 a întrebat:

Hey,TPU! :* Am un sentiment foarte ciudat straight face Eu sunt cu un baiat de 4 luni si na, cateodata cand vine vorba de fostele relatii el imi spune ca a iubit odata o fata si fata aceea a fost prima fata la care i-au dat lacrimiile..ma simt foarte aiurea cand imi spune asta ca si cum el nu a uita`o inca.mie mi-a spus ca tine la mine, dar nu stiu. poate sunt eu de vina ca pun toate astea la suflet. straight face sad Cum as putea sa trec peste asta? Multumesc! big hug

8 răspunsuri:
| CreativeGirl a răspuns:

Nu esti tu vinovata! Iar daca a zis ca ea e prima care l-a facut sa planga, atunci inseamna ca-l faci fericit! El te iubeste! Iar daca nu vreai sa auzi cuvintele despre fosta lui, atunci nu discutati tema asta.Bafta!

| Ichnat a răspuns:

Nu mai pune la suflet! sad Spune-i sa nu-ti mai povesteasca de fostele ca te simti ciudat happy

| RaluLoveM3 a răspuns:

Ce chestie acelasi lucru l-am patit si eu, si crede-ma daca el vorbeste mereu de ea da-i papucii, si spune-i ca tu nu te-ai combinat de el ca el sa vorbeasca de fosta lui pentru ca stiu, te simti foarte naspa. Si nu mai pune suflet pentru toti fraieri, pentru ca el cat e cu tine se gandeste la eakiss

| MikyGolanu a răspuns:

In primul rand un baiat cand termina o relatie cu o fata si inca mai vb despre ea inseamna ca inca mai simte ceva pentru ea. oricum e un nesimtit nu vorbesti cu actuala de fostele mai aleas sa-i spui ca ai tinut mai mult la cealalta sau stiu eu ce povesti...

| ramonika12 a răspuns:

Stiu exact cum te simti sad mi s-a intamplat si mie eu iti spun cum i-am spus si eu iubitului meu l-am rugat sa nu imi mai spuna de fostele lui iubite deoarece ele sunt trecutu si eu prezentu i-am sp ca il iubesc si ca ma simt foarte rau cand imi vorbeste de ele :d iar acum merge totul binebig grin si nu pune la suflet draga ca asa sunt cam majoritatea din baieti big grin