Nu mai pune la suflet! Spune-i sa nu-ti mai povesteasca de fostele ca te simti ciudat
In primul rand un baiat cand termina o relatie cu o fata si inca mai vb despre ea inseamna ca inca mai simte ceva pentru ea. oricum e un nesimtit nu vorbesti cu actuala de fostele mai aleas sa-i spui ca ai tinut mai mult la cealalta sau stiu eu ce povesti...
Nu esti tu vinovata! Iar daca a zis ca ea e prima care l-a facut sa planga, atunci inseamna ca-l faci fericit! El te iubeste! Iar daca nu vreai sa auzi cuvintele despre fosta lui, atunci nu discutati tema asta.Bafta!
Stiu exact cum te simti mi s-a intamplat si mie eu iti spun cum i-am spus si eu iubitului meu l-am rugat sa nu imi mai spuna de fostele lui iubite deoarece ele sunt trecutu si eu prezentu i-am sp ca il iubesc si ca ma simt foarte rau cand imi vorbeste de ele :d iar acum merge totul bine si nu pune la suflet draga ca asa sunt cam majoritatea din baieti
Ce chestie acelasi lucru l-am patit si eu, si crede-ma daca el vorbeste mereu de ea da-i papucii, si spune-i ca tu nu te-ai combinat de el ca el sa vorbeasca de fosta lui pentru ca stiu, te simti foarte naspa. Si nu mai pune suflet pentru toti fraieri, pentru ca el cat e cu tine se gandeste la ea
croissant întreabă: