| Avocado7 a întrebat:

Hey,TPU am visat ceva intr-o noapte si nu pot sa imi explic ce inseamna ma tot gandesc la vis.
Se facea ca eram pe o alee foarte frumoasa si mergeam spre un magazin chinezesc, iar eu eram impreuna cu un baiat (pe care nu il cunosc si nu l-am mai vazut niciodata), meregam si ne tineam in brate apoi m-am uitat la el si m-a sarutat.
Nu stiu ce inseama si sunt foartea curioasa de ce acel baiat.
Funda pentru cel care ma lamureste.

Răspuns Câştigător
| sebby27 a răspuns:

Probabil in subconstientul tau s-a format o imagine a baiatului cu care ti-ar placea sa fii.
Se zice ca daca visezi saruturi, asta prevesteste impliniri in dragoste.
Dar nu vreau sa iti dau sperante desarte, asa ca raman la ideea cu subconstientul.

3 răspunsuri:
| guiwenneth a răspuns:

Uneori in vise iti apar metamorfozari ale realitatii,adica intamplarile din ziua respectiva ti se oglindesc in vise,adesea in vise se gasesc lucrurile dupa care tanjesti(iubire, bogatie, fericire, adrenalina etc)
nu prea stiu cum sa-ti explic ce inseamna visul, insa ceea ce iti pot spune e ca ceea ce ai visat poate fi pe dos in lumea reala(spre exemplu se spune ca daca in vis cineva iti spune nu in realitate iti spune da).

| Avocado7 explică (pentru sebby27):

Da dar eu nu cunosc acel baiat....de unde pana unde sa imi placa mie sa fiu cu el.Si nu inteleg de ce l-am visat tocmai pe acel necunoscut?

| sebby27 a răspuns (pentru Avocado7):

Uneori in vise ne apar persoane pe care le-am vazut candva in viata noastra fara sa le dam importanta. Poate fi de pe strada, dintr-un film.