Depinde, intr-adevar de starea vremii, dar tu te referi la noaptea de inviere? Adica, la biserica? Daca e asa. sfatul meu ar fi sa porti pantaloni lungi, daca aceea sunt scurti -scurti. Insa, na acum, daca tu chiar vrei sa ii porti atunci, na! cine te poate opri. Insa ii poti purta fb si ziua, e mai caldut...
Poi depinde cum va fi vremea..mai ales ca noaptea este cam rece, dar daca nu ti-e frig..de ce nu? Plus ca Pastele este in mai, cred ca va fi cald pe atunci. Si nu ai de ce sa te faci de rusine, nu cred ca, daca o sa ploua o sa mai mergi in pantaloni scurti .Dar daca o sa fie caldut poti merge linistit :*
Funda?
Ar trebui sa porti pantaloni lungi pentru ca seara e mai frig si in pantaloni scurti ai ingheta, sau ai putea sati ei o fusta mai lunga.Pantaloni scurti de pasti nu prea merg pentru ca totusi este o sarbatoare si trebuie sa te imbraci decent.Dar daca tu vrei sa porti pantaloni scurti e problema ta.Sa nu-ti fie frica sa arati cine esti si ce stil iti place. Poartai daca vrei, dar nu uita sa te uiti la buletinul meteo.
Succes in a alege ce e bine.
E fata, il cheama Anda. Si asa cum ai zis si tu depinde cum o sa fie vremea. Totusi sper ca nu are de gand sa mearga la biserica in pantaloni scurti.
Nu doar ca ai ingheta de frig dar sa mergi la inviere(adica la biserica) cu pantaloni scurti nu este indicat.Iti trebuie o tinuta mai potrivita, niste pantaloni lungi ar fi mult mai potriviti.Parerea mea