| CherryOnTop a întrebat:

As vrea un sfat despre prietenii... Ei bine acum doi ani a venit o fata noua in clasa noastra. Am fost draguta cu ea si am prezentat-o prietenii mele cele mai bune (prietena de 3 ani atunci) si am decis sa fim toate prietene si chestii.
Totul a mers bine pana ce trecuse un an si dupa, dintr-o data, au inceput sa ma exculda...sa nu ma bage in seama..nimic.
Sa recunoastem toti suntem un pic gelosi in momentul acela. Mai ales ca o fatuca ti-a furat prietena cea mai buna.
Apoi am incercat sa le intreb de ce sunt asa cu mine. Prietena mea inca voia sa fim prietene dar fata noua nu.
Si asa incepe cearta... urmata de fata noua sa o convinga pe prietena mea cea mai buna sa imi spuna in fata ca nu mai vrea sa fim prietene...
Nu ne-am bagat in seama timp de un an. Dupa am vorbit din nou si am trecut la starea de "prietene" din nou.
Si a mers bine pana cand tot fata noua a inceput sa minta despre mine si dupa iar cearta -_- BFF meu nu o credea oricum. Plus ca a spus ca pe mine ma crede fiidca ma cunoaste.
Si totul era normal, fata noua inca ma ura si BFF(acum prietene de 5 ani) meu trebuia sa vorbeasca cu mine doar pe siteuri de socializare ca sa nu afle fata noua ca vorbim (ii interzice..mdea). Mereu mi-a spus ca o sa ma sustina in certele cu fata noua.Chiar daca ele doua sunt "BFF".
Astazi iar m-am certat cu fata noua si ..soc... BFF meu i-a tinut partea fetei noi. Si nici nu mai vorbeste cu mine...Mi-a intors spatele.
As vrea sa o fac pe (fost) BFF sa vorbesca cu mine...
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cristinaaa57 a răspuns:

Nu fugii dupa un om la care nu tine la tine, serios a ales sa fie cu aia, te-a dat la o parte si acum tu vrei sa mai fi prietena cu un asemenea om? mai tarziu isi va da seama...ce-a facut, dar mai bine renunta acum, daca nu vrei sa ai o prietenie falsa

2 răspunsuri:
| Stefanya_Stefy_2001 a răspuns:

Amintestei cat de bine v-ati simtit voi doua si cate amintiri frumoase ati petrecut.

| CherryOnTop explică (pentru Stefanya_Stefy_2001):

O sa incerc....mersi de raspuns