anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEY TPU! Ce poti face la o aniversare de 14 ani? Vreau si eu cateva idei si jocuri. Puteti sa imi dati si link-ul sau sa imi spuneti cum se joaca daca este un joc mai complicat. Funda!

Răspuns Câştigător
| zuziOoO a răspuns:

Paaaai.....la 14 ani puteti face multe chestii,depinde. Puteti sa jucati adevar sau provocare, fantanita(aveti grija sa nu fie parintii prin preajmalaughing)]sa dansati muuuuult, sa mancatilaughingsticluta(e tot ca adevar sau provocare), puteti sa faceti karaoke, ai grija sa alegi muzica buna(si pentru ca e o petrecere pune si cateva manele)! distractie placuuuuuta! daca ai nevoie de mai multe sfaturi da add pe mess:ioana. lorry

3 răspunsuri:
| AdryAnda a răspuns:

PUTETI SA VA JUCATI DE EXEMPLU MAFIA. ESTE UN JOC FOARTE INTERESANT DACA SUNT DESTUI JUCATORI. la inceput poate ca nu iti va placea, dar daca incepi sa te joci, e super tare. DECI: sunt 2 killeri, un doctor, un politist si restul sunt persoane cinstite. ca sa te asiguri ca nu faci discriminari, iei un pachet de carti (killerii sunt inima rosie, doctorii sunt duba, politistii sunt verde, iar persoanele cinstite sunt ghinde). tu vei fii povestitorul. vei spune asa: vine noapte (toata lumea inchide ochii cu exceptia povestitorului). killerii deschid ochii si omoara pe cineva (in prima noapte nu le spui sa omoare pe nimeni, doar te uiti sa vezi cine e killer), killerii inchid ochii (daca ai vazut ca au omorat o singura persoana), politistul deschide ochii, intreaba de cineva (daca e politist) (din nou in prima noapte doar verifici cine e politist), (tu trebuie sa dai din cap ca da sau ca nu), politistul inchide ochii, doctorul deschide ochii, salveaza pe cineva (nestiind cine e killer, s-ar putea sa salveze killerul, dar tu nu ai voie sa ii spui sau sa ii arati nimic. intelegi? trebuie sa il lasi sa salveze o persoana, dar ATENTIE. in prima noapte, daca se salveaza pe el, a doua noapte nu are voie sa se salveze tot pe el, trebuie sa salveze pe altcineva). apoi spui toata lumea se trezeste (sau toata lumea deschide ochii, depinde cum vrei). si apoi le spui cine a murit daca a murit cineva si daca nu a murit nimeni le spui toata lumea se trezeste. daca a murit le spui: toata lumea se trezeste, mai putin... (ii tii putin in suspans), mai putin cutare persoana. apoi ii lasi sa discute: daca a murit el, inseamna ca l-a omorat x-ulescu. eu propun sa il scoatem afara pe x-ulescu. (cam asta ar trebui sa discute) si daca mai multi de jumatate ridica mana cand tu ii intrebi: vreti sa moara x-ulescu? atunci a murit. daca ridica mana jumatate, sau mai putin de jumatate, atunci ramane in joc. si chiar daca e killer, daca toti ridica mana sa il scoata afara, atunci ramane un singur killer. dar tu nu ai voie sa le dai informatii despre joc.

acest joc poate dura foarte mult, dar este foarte distractiv. sper ca ai inteles ceva (trebuie sa te uiti o data cum se joaca, pentru a putea intelege mai bine)

SPER CA TE-AM AJUTAT. :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdryAnda):

Nu prea am inteles acest joc. Poti sa-mi dai un link sau aleceva?

| AdryAnda a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. eu ma strang cu niste prieteni de-ai mei si a matusii mele in fiecare sambata seara la noi acasa sa jucam... dar nu pot sa-ti explic altfel... trebuie sa vezi ca sa poti juca si mai binewinking