| Ana0Any a întrebat:

Ce provocari traznite stiti pentru "adevar sau provocare"? Il joc cu colegii la scoala ca acu' sunt gata orele si e super, avem la dispozitzie de toate.Hai,hai...vreau idei. Dau FUNDA restul VOTwinking
Ms

Răspuns Câştigător
| Compas_1161 a răspuns:

Sa faca declaratii de dragoste, sa va spuna amintiri jenante.sa faca farse la telefon profilor sau parintilor, sa danseze lasciv, sa ia in brate pe cineva pe care nu suporta, sa cante melodii penibile.

7 răspunsuri:
| love1angel a răspuns:

Pune-i sa manance 10 fire de par sau 3 frunze

| NoIdentity a răspuns:

Poti da ceva cu saruturi, sa stea in cap, sa strige in gura mare nu stiu ce chestii.sa bata p cineva,sa injure,sa fumeze, sa bea,a doua zi sa vn la scl nu stiu cum imbracat(a),sa se dezbrace,sa se duka l cineva sh sai zica chestii ciudate cum ar fi cf baby sau amore mi-a,sa faca streaptise, sa se taie, sa faca ture de teren sau sa danseze p o anumita melodie sau s-o cante. funda?love struckplz

| RapsodieDePrimavara a răspuns:

1.Sa isi puna pantofii invers si sa mearga la profesor sa ceara voie la baie.
2.Sa nu vorbeasca toata ora pana la pauza.
3.Sa nu vorbeasca 3 pauze la rand.
4.Sa ceara voie la baie si sa se intoarca peste 30 min laughing.
5.Sa intrebe proful/profa cum se fac copiii.
6.Sa scrie pe tabla inainte de ora un secret picant din viata sa sau a colegului/colegei si sa lase asa pana vine profesorul laughing.
7.Sa se inchida in baie.
8.Sa il ia pe colegul mai durduliu de burta.
9.Sa lege sireturile pantofilor intre ele ale unui coleg.
10.Sa mearga sa intrebe un profesor daca aveti voie sa chiuliti. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba cat % ar vrea sa te sarute sau cat % ar vrea sa fie cu tine, cat de mult si-ar dori sa sarute pe cineva, cat la % le place de cineva - baiat/fata din sc...mai mult chestii intime sa zic laughing si nebuneee laughing rolling on the floor FI CREATIVA rolling on the floor FUNDITA?

| Karinakari99 a răspuns:

Buna.
Sa manance gandaci,sa bea ceva,sa spun cuiva ''Te iubesc''sau sa-l sarute,sa vina la scoala imbracat in nu stiu ce,sa strige in gura mare ''Sunt prost\proasta'', sa scrie pe tabla ceva ce ii deranjeaza pe profi, sa injure pe cineva etc.Sunt foarte multe!
Bye!

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Adevar sau provocare www.asp.site11.com

| AndreiLascae1 a răspuns (pentru Karinakari99):

Pai, in primul rand este imposibil sa mananci n gandac, 2. sa bea ceva... apa, 3.sa injure pe cineva nu e tocmai o provocare,, 4. nu se poate sa scrie pe tabla ceva ce ii deranjeaza pe profi deoarece o incurca rau de tot, si chiar si cu provocare sunt sigur ca tot nu ar vrea.