Hey!
Frate, este cea mai buna prietena a ta... eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea, sa-i spui ce simti.
Ce se poate intampla?
In cel mai rau caz ramai forever in friendzone sau ramai fara prietena *caz in care nu pierzi nimic* De ce zic ca nu pierzi nimic? Pai daca fata nu te place atunci o sa te refuze elegant si ori :
a. O sa ramaneti prieteni -caz okay.
b. Nu o sa mai ramaneti prieteni intrucat fata are niste convingeri tampite. *caz in care nu ai pierdut nimic *
Danseaza cu ea, eu cred ca exista sansa ca si ea sa simta ceva cat de mic.
Abtine-te din gesturi ciudate! Nu este neaparata nevoie de sarut... Controleaza-te.
Bafta si distractie placuta! Merita sa incerci!
De ce să nu poți? Probabil te consideră doar un prieten deci mai bine îi spui ce simți.
Bună! Încearcă să îi trimiți semnale,adică să îi zâmbești,să îi faci complimente, dacă indrăznești cumpără-i o floare și vezi cum reacționează sau pur si simplu fă-ți curaj și spune-i că-ți place de ea, o poți invita la o plimbare in parc dacă vrei să fie un loc mai retras, te uiți in ochii ei și îi spui că o vezi mai mult ca o prietenă, dacă nu ești asa curajos îi poți scrie printr-un mesaj sau o poți suna.Incercarea moarte n-are! Baftă!