| maddy2012 a întrebat:

Hey, TPU. Da, stiu cat de penibil suna... Dar cum scapi de orice sentiment pozitiv fata de cei din jur? (exceptand familia, desigur). Stiu cum sa arat ca nu imi pasa, dar vreau sa nu imi pese cu adevarat...

9 răspunsuri:
| Patricia96 a răspuns:

Ciudatlaughing))
Pai daca stii, de ce ne mai intrebi?
Si de ce sa scapi? ce ti-a facut cei din jurul tauu de ii urasti atat de mult? Sti ca trebuie sa ne iubim aproapele ca pe noi.Si oricum,vei da impresia de figuranta, persoana recehappy
Da, e ok sa fi rece, sa arati ca nu iti pasa de ce pe care tu nu-i suporti, dar acum nu trebuie sa fi asa cu toata lumea.

| maddy2012 explică (pentru Patricia96):

Am spus ca stiu cum sa ma prefac... Si nu mi s-a intamplat nimic tragic, dar cred ca e mai sigur cand oamenii te cred o ticaloasa fara suflethappy

| Cris1Rebe a răspuns:

Doar incearca sa nu reactionezi la orice cuvant care il spun ceilalti. Un aha sau ceva de genu ajuta.Indiferenta aici te ajuta foarte mult. Si eu am facut asta si sa zicem ca ...merge!

| maddy2012 explică (pentru Cris1Rebe):

Mercihappy O sa incerc asta, desi nu prea sunt o actrita bunalaughing

| Patricia96 a răspuns (pentru maddy2012):

Ba nu. Daca vrei ca lumea sa aiba aceasta parere, te asigur ca vei transmite asa mare putere negativa in jur, incat, nimeni nu va comunica, imprieteni cu tinehappy ai sa vezi pe parcurs

Asta era si ideea...happy

Lol...in loc sa te faci placuta...tu vrei sa fi insuportabilalaughingtaree!

De ce sa ma fac placuta?raised eyebrows Ca dupa sa fiu dezamagita?hee hee Neah...

Depinde...nu toti oamenii sunt la fel