| Moonster a întrebat:

Hey TPU: Daca imi fac semnul asta http://blog.pustniculdigital.info/......symbol.png inseamna ca is gay, sau doar ca is satanist ||?

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Sau ca ti-ai facut semnul pacii? Daca iti faci semnul ala sau altele nu nseamna ca esti satanist sau homoxexual.Semnul ala facut pe unghiile mele inseamna "streseazo pe profa de relegie marti de la prima ora" si riscul sa le ascult toata istoria daca le vede profu` de sociologie.
Nu inseamna nimic e doar o chestie care uni nu au avut ce face si au zis ca esti gay sau satanist mai era una tare daca faci ceva cu stanga esti gay dar nu imi amintesc acum.

3 răspunsuri:
| MariaChrii a răspuns:

laughing) ala e semnul pacii mai era folosit de hipioti pe vremui nu are nici op treaba cu satanismul sau homosexualitatearolling on the floor))))))

| Moonster explică (pentru JustMusic):

Nu mi-a zis nimeni ca is gay, doar am intrebat, ca daca mi as face m-ar considera?

| JustMusic a răspuns (pentru Moonster):

Nu am vrut sa zic ca te-a facut cineva gay {m-am exprimat gresit} ma refeream la faptul ca sunt persoane care pun etichete faci asta esti gay faci ailalta esti emo...si chesti de genu, care din gura in gura aduc la informarea gresita a majoritatii. Daca tu vrei sa iti faci semnul fal, e posibil sa te intalnesti cu oameni retardati care sa iti zica ca esti gay din cauza lui dar nu ii lua in seama.

Merci pentru fundita.