| mariana20193 a întrebat:

Dati-mi niste ascunzatori bune pentru telefon la scoala ca directorul e cam stict si a mai confiscat vreo 2-3 telefoane de la clasele mai mari. am mai fost de cateva ori odata l-am ascuns intr-un carnet mai mare am facut un pliculet si l-am lipit bine in caiet si restul l-am avut in buzunar dar era saptamana altfel si aveam voie... dati-mi va rog ascunzatori foarte foarte bune ...sa nu am nici un risc sa il gaseasca cea mai buna ascunzatoare are fundita si apropo scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| Mihaela1100 a răspuns:

Poti sa iti iei un portofel mai vechi, ii blochezi fermoarul si cand il scoti il tai sau in penar, buzunar interior de la haina

5 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Pe pervaz, in dulap, in sertarul de la catedra ( cine cauta acolo?! ), sub vreun tablou din clasa, dupa dulap, in ghiozdan, in penar ( daca e incapator ), in maneca de la haina, in papuc ( depinde de telefon ), dupa tabla ( daca ai cum ), dupa ceas.
Bafta!

| Sapunaru_Carmen_1998 a răspuns:

1.De ce iti trebuie telefonul?!
2. Daca ai perna la scaun, in perna.

| mariana20193 explică (pentru Sadop):

Nu ma refeream in clasa ma refeream ceva asemanator cu e am mai facut eu in ghiozdan

| mariana20193 explică (pentru Sapunaru_Carmen_1998):

Nu am perna... imi trebuie telefonul sa vorbesc cu o matusa pentru ca e libera doar pana la13 ca e in Italia la munca si dupa lucreaza pana la 11 noaptea

| neutrino a răspuns:

Chilotei cu buzunar.