Zi mai bine că nu poți tolera comportamentul animalic și lipsit de respect, punct. Și nimeni nu mai zice că ești rasistă.
Nimeni nu arunca cu ură în ei, comportamentul lor lipsit de respect este problema, iar eu nu pot sa tolerez niște comportamente sălbatice, zilele astea când am fost la cinematograf, acolo era și un grup de Tzigani, iar acei oameni își puneau picioarele pe scaune, făceau gălăgie, făceau poze, chiar dacă scria ca pozele sunt interzise și mai aprindeau și blițul la telefone, până la urmă m-am dus și le-am făcut observație la paza, dar ei nici atunci nu s-au oprit, parca mai rău făceau, așa că este o prostie ca ei să aibă o asemenea atitudine și eu sa o tolerez, doar de dragul ca să nu fiu numita rasista.
Ca să scapi de această situație trebuie să înveți să nu generalizezi, să îi bagi pe toți în aceeași oală.
Spre exemplu poți folosi cuvinte precum : " unii " sau " majoritatea " și evident situația nu este la fel.
Este ca și în cazul " sexismelor", exact ca ăia de încep cu " Toate femeile sunt nu știu cum", de zici că le cunoscuse pe toate, așa este și în acest caz, nu poți să îi jignești pe toți, fiecare persoană indiferent de nație și tot este unică.
"comportamentul animalic și lipsit de respect" au toate rasele si toate etniile. Daca tu cataloghezi o etnie astfel logic ca vei fi considerata rasista.
Am patit exact la fel cand am fost la cinema, dar tot nu-i pun pe toti in aceeasi oala pentru ca stiu ca nu toti se comporta asa, nu toti fura, cersesc etc. etc. E cum spune Alexia999997777777777777.