| Andreeadeea23185 a întrebat:

Hey TPU!
De ceva timp sunt foarte amețită, dezordonată, dezorientată...
Nu știu ce se întâmplă cu mine, mă simt pierduta. N-am pic de motivație și sunt complet inutilă. Mă trezesc dimineața și până seara nu fac nimic. Când prietenii mei vor să ieșim inventez mereu o scuza pentru că nu am starea necesara sa ies din casă. Până și mie îmi găsesc scuze, "am nevoie de timp sa mă refac". Pe naiba! Sunt așa de foarte mult timp și nu găsesc niciun răspuns pentru starea mea. Mă simt goală, fara viata. De asemenea, sunt mereu foarte obosită și plictisită, nu am chef de nimic. Efectiv nu știu cum să ies din starea asta atât de nașpa!
Nu știu cum să mă repar!
Ceva sfaturi, idei? Cum pot ieși din această stare? Ce se întâmplă cu mine?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bine ca uneori sa te retragi câte puțin de realitate, îți oferă timp și posibilitatea se meditezi. Însă niciodată sa nu te închizi in tine. Din câte pot sa observ e o stare ușoară de depresivitate/anxietate fiind însoțită de palpitații și amețeala.
Cel mai bine, este să ieși puțin din casa, nu neaparat cu prietenii tai, sa faci o plimbare de înviorare ascultând muzică (ceva care sa-ți mărească bătăile inimii) sau poți sa bei un ceai la terasa de pe colț happy
Consuma ciocolata neagră, și ai grija la alimentația ta. Consuma in special fructe și ai grija ca somnul tău sa fie regulat.

In rest, vindecarea vine de la sine. Ia in vedere următorul principiu: doar cei ce vor sa fie salvați vor fi salvați happy

Multă sănătate și sper sa te faci bine happy

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Posibil depresie.Si eu am starea asta si incerc pe cat pot sa ies din ea, nu stiu daca voi reusi dar cert este ca merita incercat.

| Teo29 a răspuns:

Pare depresie, psiholog sau consult psihiatric ar fi indicat, nu lasa sa se agraveze aceasta problema...

| Kerre a răspuns:

Posibilitati pentru "problema" ta sunt multe.
In primul rand poate ai probleme cu somnul, nu ii oferi corpului tau destula odihna pentru a se reface.
Incearca sa faci mai multa miscare, miscarea iti aduce o stare de binespunere, te simti mult mai increzatoare etc.
Ai grija de alimentatia ta, sau facut studii ca neavand o alimentatie bine echilibrata te simti mult mai obosit, dezorientat... fata de cand ai o alimentatie echilibrata.
Daca nimic din astea nu merg poti face o visita la medicul de familie.

| Elide a răspuns:

Așa sunt și eu, mai precis de doi ani.Numai găsesc rezolvare în nimic, ma enervez din orice, m.am izolat de lume, simt ca nimeni nu ma intelege, simt totul se dărîmă chiar sub ochii mei.Si am fost întotdeauna un copil fericit si împăcat cu mine..Pana am ajuns la adolescența