anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU, de vreo cateva zile ma tot lovesc de rasism, inainte cand pateam asta nu simteam nimic, nu ma deranja, oare de ce acum ma afecteaza atat de tare? Efectiv ma tot gandesc acolo, fiindca eu imi doresc sa ies din mediul asta, sa traiesc printre oameni care au un scop in viata, sa studiez, dar simt ca nu voi fi acceptata niciodata...

5 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

Și eu ma tot lovească de rasism toți zic ca sunt roman și am 17 ani ))) față de bebeluși ))))

| Blackrose18 a răspuns (pentru UnDiavol):

Mda

| UnDiavol a răspuns (pentru Blackrose18):

AIa e

| Cristian99100 a răspuns:

Pur si simplu ai inceput s-a pui la suflet, Daca iti doresti ceva, o poti face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am colegi care pun un mare accent împotriva rasismului. Orice lucru care seamănă cu o judecată de comportament sau caracter li se pare rasism. Iar eu sunt de parte lor dar nu sunt inebunită de idee asta. Vreau să arăt prin asta că în prezent rasismul nu are putere ci cei antirasism. Cel puțin la noi.Fi dur cu ce-i rasiști, arată că greșesc, așa fac colegii mei. Dacă nu poți face asta nu îi bagă în seamă fi constient că ei greșesc, fie-ti milă de gândirea lor. Continuați viața, ea nu se limitează la ce spun alții, ea este controlată de tine, tu ești șeful tău și doar Dumnezeu te poate controla.