| gabriela1hdbl a întrebat:

Hey TPU!
deci.mie imi place de un baiat si mai vb pe facebook. spuneti-mi si mie ce sa ii mai spun..adica eu ii spun :cf,si el :bine, tu? ..si eu:bine.ce sa ii mai spun vreau sa mai vb cu el, ce sa imi mai spun
pls pls. funda

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebal de prietenii lui spune-i sati vb despre el, uitati-va la acelasi videoclip si comentati-l vorbiti despe ce ati facut azi, despre vacanta, despre sarbatori despre teze la care ati luat nota mica/mare despre acivitatile comune, depre persoane
ex
Cf?
Bn tu?
Bn ma gandesc la vacanta... Unde ti-o petreci?

| gabriela1hdbl explică (pentru anonim_4396):

Si..imi mai poti da exemple happy
?

| IsabelaIssa a răspuns:

De ce ai nevoie de exemple, tu nu stii sa comunici cu o persoana? Sa il intrebi ce te intereseaza despre el, orice, pasiunile lui, viata lui, amintiri din copilarie laughing El la fel nu stie sa deschida un subiect de discutie, sau nu e interesat? Pueti vorbi despre puncte comune, muzica, filme, orice!

| AntoniaAndreea a răspuns:

Spune-i ce a facut astazi. Ce face de obicei. Ce fel de muzica asculta. Eticheteaza-l si tu intr-o poza care o postezi, cv de genu: Buna dimineata! / Noapte buna! Intreaba-l daca a mai avut vreo prietena in trecut. Acum depinde si ce varsta aveti. Fundita? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gabriela1hdbl):

Cf
Bn tu?
Am luat 5 la teza tongue/Am luat 9 la teza yuppy

Cf
bine tu?
bn...auzi ce muzica mai asculti ca eu ma plictisesc?

Cf bine tu?
Bine te-ai dat vreo data cu sania ca eu abia asept sa vina zapada.

Cf
Bn tu
Ma bucur de vacanta mergi la colindat

Cf
bine tu?
Bn cum mai merge cu vacanta?