Hehe interesanta poveste si m-am amuzat putin :D.
Pai sunt cteva semne prin care arata daca ii place de tine. uite unul de care sunt sigur. cand esti in pauza, cu mai multi si mai multe prietena inclusiv madalin uitate la piciorul lui drept sau stang si, daca este indreptat spre tine inseamna ca te place.un semn foarte sigur, a functionat si la mine :D.
In rest maic auta si tu pe net: http://lmgtfy.com/? q=cum+sa-ti+dai+seama+daca+cineva+te+place
Funda? :)
De ce nu ii zici tu lui sa ti arate putin respect daca te place si de ce nu te invita la un suc ca e mai simplu decat sa va tachinati asa?
In primul rand ca am citit chiar cu placere. Iar parerea mea este ca el te place daca s-a tinut atata timp dupa tine. Mai intai cred ca ar trebui sa ii spui prietenei tale ca iti place de el pentru ca s-ar supara sa afle ca esti cu el dupa de iai spus ca nu il placi. Dupa asta du-te la el cu tupeu si intreaba-l de ce tot are cu tine si daca te place. Daca spune da spune-i ca ai inceput sa il placi si tu, dar ca nu esti inca sigura daca vrei sa fi cu el. Asta il va entuziasma daca te place. Vezi cum reactioneaza si mai lasa-l vreo 2 zile dupa care daca iti place cum se comporta de ce sa nu te combini cu el?! Ce pierzi? Dar ai grija cu Cami pentru ca s-ar putea sa devina geloasa si nu stiu cum va reactiona
Bine, asta e putin ciudat [ faza cu piciorul ], dar o sa ma uit mersi mult
Decii, cel mai tare raspuns cu cea mai "functionabila" idee. dar cami e, nu stiu cum sa zic... e asa, "malefica" adica, daca afla ca il plac, dupa nu mai vorbeste cu mine, si o sa faca tot posibilul sa ma puna pe mine intr-o lumina proasta. chair daca e ea prietena buna cu mine, are doua fete. Se vede asta de fiecare data cand se cearta cu cineva [ de exemplu s-a mai certat odata cu mine, si a inceput sa scoata din burta chestii cum ca eu nu mai stiu ce as face. ] dar oricum, nu ar avea de unde sa afle asa ca e perfect. Multumesc :*
Da, ar fi mai simpu, dar eu nu stiu sigur daca ma place... nu stiu ce sa zic...
Asa si? daca nu te place nu te invita la suc. cat despre respect... sunt sigura ca il meriti si ar fi cazul sa inceapa sa ti l arate mai ales daca ii place de tine.
Pai vorbeste cu el, adica retrageti-va undeva intr-un colt si vorbeste cu eel, poate asa o sa iti spuna ce e si ce simte si poate si tu o sa faci la fel, chiar daca nu ti-as recomanda sa te bagi intr-un cuplu din clasa a 6-a, pentru ca este prea devreme, dar problema fiecaruia, oricum iti spun pentru chiar daca prietena ta care il place ma Madalin, nu poate sa iti spuna pe cine sa iubesti si pe cine nu, asa ca fa ce iti spune inima si creierul, ca daca te iei dupa vorbele altora, o sa fie cam rau! asculta-ma, sunt clasa a 8-a, si vreau sa iti fie bine, stiu ce iti spun!
Sper ca te-am ajutat, daca mai ai nelamuriri, astept sa imi pui intrebari:*
Ai mare dreptate, dar nu am zis ca vreau sa fiu cu el, vreau doar sa stiu doar daca ma place sau nu... intrebare : daca aflu ca i-ar placea de mine, ce ar trebui sa fac? adica, ce sa ii spun si cum sa reactionez, avand in vedere ca eu sunt genul de " fetita cuminte "
Sa nu stii ca NU e deloc ciudat.Si da funda vad ca e cel mai bun raspuns
Pai daca nu vrei sa fi cu el, nu vad rostul sa aflii daca te place sau nu! Pai daca ai afla ca te place, ii spui si tu ce simti pentru el, daca simti ceva, si vedeti amandoi ce se va intampla! si inca ceva, nicio fata nu este genul de :fata cuminte"""pentru ca daca esti devii. Dar iti spun ca daca nu simti nimic pentru el, iti spun sa lasi mai usor baietii adica esti clasa a 6-a, mai ai foarte mult, si-o sa vezi ca dupa a 8-a, a 9-a nu o sa mai scapi de ei!
asa ca nu te duce de acum dupa baieti!
Deci. lui ii place de tine cu siguranta. dar daca si prietenei tale ii plk de el... atunci u trebuie sa alegi. ori pe el ori pe prietena thaaaa success!
Aici am zis chiar ceva gresit. nu ca nu vreau sa fiu cu el... mi-e rusine. ( si de asta v-am intrebat pe voi, ca daca ar fi fost asa de usor m-as fi descurcat singura. si nu e vorba ca sunt a 6-a sau ceva gen. sunt fete la noi in clasa care au avut prieten din a 5-a. si ma simt aiurea cand e vorba de asta, nu vreau sa ma judece altii ca eu " nu " si ca bla-bla-bla. totusi vreau sa privesc partea plina a paharului din chestia asta, care vad ca nu prea exista.
Sincer nu are de ce sa iti fie rusine ca nu ai prieten, daca altele vor problema lor, si daca il placi ti-am zis ce ai de facut! si nimeni nu o sa te judece ca tu nu ai sau ceva de genu', fratee, e problema fiecaria daca are sau nu. Eu de exemplu poate nu sunt singura si poate ca pe de o parte am dreptate: eu sunt clasa a 8-a, si sincer sunt la mine in clasa care au avut prieten din a 7-a, dar sincer mie nu mi-a fost rusine, de ce? pentru ca stiu ca ttrebuia sa ma concertrez pe carte pana a 8-a, pana cand termin cu examenul asta, dar uite ca nu a fost asa, pana la urma anul; trecut in decembrie, puteams a fiu cu cineva, ma gandeam la el toata ziua si nu mai puteam sa invat, si i-am zis ca nu pytem sa fim imrepuna deocamadata, dar a inteles, gandeste-te ca dupa clasa a 8-a, ai tot timpul, si daca vrei sa fi intr-o relatie cu el, sa nu te gandesti toata ziua la el, pentru ca nu faci bine, nu o sa te poti comcetra deloc asupra cartii si la tot ce faci! iti spun din prorpie experienta!
Din unele cuvinte pe care le-ai folosit se vede cat de 'cuminte' esti.
Bine am inteles. Oricum, eu am pus intrebarea pentru sfaturi, nu ca sa iesim cu o "mini-cearta"...
Tu sti daca va afla sau nu. Oricum ma bucur ca te-am ajutat :*
Nu te lua dupa ce spune unul si altul. Vezi raspunsurile tuturor si fa-ti o idee. Care varianta ti se pare mai buna si apare de mai multe ori, pe aia poti sa o folosesti
Geo2969686 întreabă: