Pai poti incepe cu un simplu "Buna!" sau "Ce faci?". De la o discu tie banala puteti ajunge la lucruri mai serioase.
Sper ca te-am ajutat
"Draguta? Ce faci? " poti incerca si asa sau " Am auzit ca vrei un partener cu care sa vorbesti foarte mult. Vreau sa fiu eu acela. "
Poti de exemplu daca are ceva mai greut in maini sa te oferi sa o ajuti...si de acolo incepe totul"Ma numesc...Tu? etc.
Pai poti sa ii scrii '' salut'' apoi zii ca vreti sa faci cunostinta fiindca e foarte draguta,, dar nici intr-un caz sa nu uiti sa-i faci complimente fiindca fetelor asta le place chiar daca nu arata asta
si chiar daca te supara cu ceva sa nu incetezi sa mai vorbesti cu ea :d succese...
N-ai pentru ce. Ma bucur ca te-am ajutat Mersi pentru fundita ^.^
Crezi ca nu pot vorbi cu o persoana? Ha eu am pus intrebarea asta ca sa iasa perfect din prima :-P Nu vreau sa fac ceva gresit!
Ma gandesc ca din moment ce ai pus intrebare aici, nu e o fata oarecare. Ca sa fii sigur de ceea ce simte si nu numai, cere-i sa vorbiti putin in particular. Fiind singuri o sa poata sa fie ea insasi si sa nu fie nevoie sa spuna ceva doar ca sa isi pastreze reputatia pe care o are si sa nu fie adevarat. Daca vrei sa vezi ce simte pentru tine evita sa vorbesti cu ea pe net sau prin mesaje. Cel mai bine o sa fie daca vorbiti fata in fata. Succes!
Deja ne-am atasat foarte bine (eu cu ea) Mersi foarte mult pentru sfaturile date habar nai ce gest ai facut prin raspunsul asta cu cateva litere mi-ai schimbat viata mersi mult pentru ajutor
Nu ai pentru ce. Ma bucur mult ca am putut sa te ajut. Bafta in continuare!
Andrei87263 întreabă: