Of doamne,mare lucru sa chiulesti, cand e necesar o faci si nu e o rusine doamne acum depinde de varsta ta, daca esti cu 'invat sa imi intrec colegii ca au cu 3 sutimi mai mult' e clar
Nu ai mai de ce sa te temi. Poti trage cate 15 chiuluri pe luna nemotivate si apoi se va lua masuri cu tine...Chestia e ca nu e ceva rau, fiecare inceraca, si cel mai bine constientizeaza singur daca e bine sau nu sa chiulesti.O sa cresti si vei vedea ca intra 11a si a 12a de la unele ore pleaca toata clasa nu numa 2-3 elevi...
Imi amintesc cand eram si eu ca tine . Acum de cand sunt la liceu... nu cred ca e saptamana fara vreun qul. Oricum treci peste, presupun ca esti inca tanar si scoala ti se pare sfanta, dar crede-ma ca nu e asa. Daca iti este gresit, sugerez sa nu chiulesti ( la clasele mici poate dauna grav notelor, reputatiei si comportamentului viitor ). E un lucru banal, dar in scoala se pedepseste ( dar nu te speria, toti am chiulit macar de odata in scoala ).
Stii ideea e ca atunci cand chiulesti nu te lauzi ca faci asta Sau sa le spui parintilor ...Ma rog e lucru de admirat . Stay linistita daca ati chiulit o ora nu'i bai ...Adica toti la viata noastra am chiulit cel putin o data .