| CopilașTembel a întrebat:

imi puteti spune cum se termina serialul Painter of the wind(Pictorul de la curte) de pe Tvr1? Nu vreau un site unde sa vad ultimul episod, vreau doar sa-mi spuneti si atat.

Răspuns Câştigător
| dya_7401 a răspuns:

Buna! ei bine, daca iti plac finalurile fericite te-as sfatui sa nu te uiti la painter of the wind deoarece nu s-a terminat exact asa cum banuiam cu totii ca o sa se termine.nu au ramas cei doi impreuna, ba mai mult el a ramas singur, iar ea a plecat plangand! cam asa s-a terminat din cate imi amintesc. sper ca nu te-am dezamagit cu raspunsul meu! daca iti plac serialele coreene (cum si mie imi plac)ti-as putea recomanda un film de exceptie se numeste LOVE RAIN, dar la inceput(cam primele 5 episoade sunt cam plictisitoare)insa de la episodul 5 incepe sa devina o obsesie pentru oricine se uita >>e cel mai frumos serial coreean pe care l-am vazut! sper ca o sa-l urmaresti si tu! si daca iol vei viziona sa imi spui daca ti-a placut! sper ca ti-am fost de ajutor! bafta si vizionare placuta!

2 răspunsuri:
| StefiM a răspuns (pentru dya_7401):

Nu stiu de ce toata lumea are ceva cu primele 5 episoade mie mi sau parut chiar frumoase avand in vedere ca este ceva nou si nu e ca orice drama obisnuita. Sa vezi timpurile vechi la ei este chiar frumos, mai ales ca avem norocul sa o vedem pe yoona in acele haine in care ii sta foarte bine, si pe geun suc cantand la chitara... mie mi s-au parut deosebite

| StefiM a răspuns:

Http://www.viki.com/channels/28-painter-of-the-wind/videos/256 uite aici poti vede ultimul episod