| JonD a întrebat:

In intrebarile mele anterioare ziceam ca sunt intr-o stare destul de rea,pentru un timp am reusit sa scap de ea,cel putin asta vream sa arat,caci in mine tot aia era,dar nu mai pot tine in mine, simt ca ma omoara.Si mereu am senzatia de a fuma, desi nu am facut-o pana acum.Nu imi gasesc locul.

5 răspunsuri:
| MicutzaRuxi a răspuns:

Buna... Stiu cum e :-s Chiar foarte naspa, ajunsesem sa ma izolez de toti, toate... parca eram muta si ceilalti orbi si surzi in fata mea.
Incearca si tu sa eviti melodiile care exprima exact ce simti...Iesi cu prietenii, invita-i la tine...fa ceva, numai sa-ti ocupe timpul sau sa-l faca sa treaca mai repede. Vorbeste cu cineva despre ce simti tu, cineva care crezi tu ca te-ar putea intelege. puppy dog eyes
Bafta`! :*

| JonD explică (pentru MicutzaRuxi):

As vorbi cu cineva despre ce simt, dar nimeni nu ma asculta...nici macar nu vor sa ma asculte si dupa sa se gandeasca daca ma inteleg.

| MicutzaRuxi a răspuns (pentru JonD):

Nu cred ca este neaparata nevoie de cineva cunoscut... Eu, de exemplu... Am facut o urare de la multi ani unui baiat, oarecare si a doua zi el mi-a multumit pentru urare si am intrat in vorba. Intr-un fel sau altul. el parca a simtit ca e ceva inneregula cu mine si eu am avut impresionanta inspiratie de a avea incredere in el si m-am deschis lui. A fost uimitor sa vad ca cineva care nu ma cunoaste, chiar ma intelege. M-a ajutat mult si chiar tine la mine.
Deschide convorbiri cu oricine ti se pare tie de incredere care a mai trecut prin asa ceva sau cel putin iti da de inteles ca te asculta. Cei care se numesc "prieteni" si nici macar nu te asculta, ca as nu mai zic ca sa iti fie alaturi, nu iti spun prieteni. Eu, una, nu cred in asa ceva "PRIETENI" toti te cunosc cand esti in picioare, iar daca ai ghinionul sa cazi, nu te mai cunoaste niciunul.

| SweetSacrifice a răspuns:

Vrei sa vorbesti cu mine despre asta?
Si eu sunt cam in aceeasi situatie,numai ca la mine cred ca este putin mai grav...Te inteleg, probabil ca nu ma crezi, dar chiar ma regasesc in ceea ce ai scris.
Nu prea pot sa iti dau sfaturi, fiind in aceeasi situatie ca tine, dar oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti cu mine daca imi dai id-ul de messenger.

| JonD explică (pentru SweetSacrifice):

ID:black.people19@yahoo.com