In general mersul pe bicicleta, nu te ajuta cu mare lucru. E un exercitiu bun pentru masa musculara, dar mai putin pentru slabit.
Iti recomand mult alergat...corpul tau va pierde gradual din greutate, si de peste tot.
Nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la forma siluetei, insa. Asa este trupul tau, in forma de para, si esti frumoasa asa cum esti tu.
Ceea ce faci e bine, vei reusi sa slabesti dar treptat, incearca sa mergi pe bicicleta si cu rolele mai des
Eu iti recomand multa miscare si exercitii impreuna cu mancarea sanatoasa
Mers pe bicicleta = exercitiu cardio, adica FIX pentru slabit si NU pentru masa musculara
Iti recomand 2 lucruri :
1. mananca mai variat :
http://www.getfit.ro/......abire.html
Ca momentan nu mananci prea variat si o sa ai deficit de vitamine
2. Fa sport mai ca lumea, "arderile" incep dupa 20 de minute... de-aia e recomandat sa faci antrenametne de 1 ora, du-te de 3-4 ori / saptamana la sala sau la bazin sau in parc si antreneaza-te o ora, termina cu 15 minute.
Dar desigur ca e pentru slabit, ca doar aia care vand aparate de spinning n-or sa-ti spuna ca e bine sa cumperi asa ceva doar ca sa arati ca un ciudat care pedaleaza la o bicicleta care sta pe loc.
La fel si cu pasta de dinti care-ti albeste dantura in 7 zile.
Eu am slabit mergand cu bicicleta si nu am facut deloc muschi la picioare.
Mai documenteaza-te, fa diferenta intre exercitii de tip aerob si de tip anaerob