| AlexandruWho a întrebat:

Maine sunt preselectiile pentru Balul Bobocilor, la liceul de care apartin. Necunoscand vreo persoana din juriu, sunt foarte emotionat dar si "speriat" in acelasi timp. Imi puteti spune cam care sunt probele pe care trebuie sa le trec? Este posibil ca la preselectii sa avem un instructor care ne arata niste pasi de dans, pe care trebuie sa ii facem si noi, dupa ce ii face el?

3 răspunsuri:
| CoffeeTeaOrMe a răspuns:

Nu ştiu în alte părţi, dar în liceul meu şi în cele din zonă e cam aşa ( ordine aleatorie ) : trebuie să le arăţi un talent, să faci ceva ce-ţi place, gen să cânţi, să dansezi sau o piesă de teatru, orice; trebuie să răspunzi la nişte întrebări, unele de cultură generală, altele pentru amuzamentul publicului şi creativitatea ta; da, e posibil şi să vă arate ceva, iar voi să imitaţi, s-a făcut asta cu dansul la noi. Oricum, de obicei trec majoritatea, în special dacă eşti carismatic şi dacă ţi se găseşte o parteneră pe măsură! Succes! :*

| AlexandruWho explică (pentru CoffeeTeaOrMe):

Si dansul ala cum e? Dansezi singur sau cu o partenera/toti baietii?

| CoffeeTeaOrMe a răspuns (pentru AlexandruWho):

Fiecare singur, dar toţi deodată, prima oara. Adică n-ai parteneră, dar o să fi înconjurat de restul participanţilor. Şi dacă treci de etapa asta, se fac perechile şi probabil o să dansezi şi cu o ea.
Repet, nu ştiu cum ar putea să fie la tine, dar poate am nimerit ceva, ceva big grin.