Pai e buna sunt cams entimentala si chiar imi venea sa plang cand citeam, dar finalul mi se pare prea brusc acolo cred ca ar trebui sa modifici cumva sa termi piesa intr-un mod mai lin. Ceva ea a plecat si au continuat prietenia, Jessica si-a gasit o prietena acolo pe care o aduse intr-una din vacante cu ea si ia prezentato pe Sara, cea din urma isi gasi si ea o prietena noua, pe care ia prezentat-o Jesicai, in acea vacanta cele 4 fete au devenit asa de apropiate una de alta asfel incat nimeni si nimic nu le-a putut desparti.Au continuat sa tina legatura si nici Sara nici Jessica nu au lasat pe altcineva sa ia locul celi mai bune pritene in inimile lor.Morala acestei piese este faptul ca o pritenie nu poate muri indiferent cati km sunt la mijloc, nu se va rupe nici din cauza distantei nici din cauza timpului.
Mie mi-a placut foarte mult.m-a impresionat.ma bucur ca ti-ai gasit prietenia de o viaata, dar din pacate eu nu am asa ceva.as da orice pe lumea asta pentru a avea si eu o prietenie ca asta.dar cu toate ca am incercat, fetele din jurul meu chiar nu doresc sa fiu alaturi de ele. daca vrei sa afli mai multe facebook:andreea maria cordos. piesa este minunata.ma bucur ca ai atata imaginatie. daca vrei sa impartsim pareri despre imaginatie sau despre altceva deeacordos2000@yahoo.com. nu sunt o amatoare, in momentul de fata scriu chiar un roman.please FUNA! sper ca te-am ajutat
Mie una imi place, acum depinde ce vrea profesoara de la tine, daca ea te va critica sa nu iti faci griji, esti buna si asa, dar ea vrea sa fi mai buna, si poti sa devii daca ea te va ajuta. Daca piesa trebuie jucata atunci trebuie sa pui in valaore fiecare personaj, adica in teatru fiecare gest conteaza, daca ai scapat un zambet sau un gest aiurea, e foarte posibil ca profesoara sa il vada si sa il depuncteze. Daca trebuie doar citita, citeste cu foarte multa intonatie si in asa fel incat sa ii atragi pe ceilalti si sa incerci sa transmiti sentimentele tale, daca pui suflet si faci acest lucru cu drag nu ai cum sa dai gres.
Andrei67y5 întreabă: