| rapgirl123 a întrebat:

Hey, TPU. peste cateva saptamani incep liceul. Sunt boboaca si as vrea sa stiu cum sa imi fac parul(il am ondulat si e mediu spre lung), cum sa ma machiez si ce atitudine sa iau pentru a deveni mai populara si mai apreciata. la liceul unde merg, uniforma este stricta asa ca, stiu ce sa port. Vreau sa fiu apreciata de toata lumea. Ah si manichiura. cum e mai bine unghii scurte date cu lac sau lungi (cu gel).

Răspuns Câştigător
| DyNo a răspuns:

Cred ca este un liceu bun si foarte sever, multi elevi, mai ales boboci, nu prea vor stii cum sa poarte aceea uniforma incat sa le stea bine, adica cum ar trebui sa aiba parul, ce accesorii etc. asa ca incearca sa fi cat mai originala intr-un mod cat mai dcent cu putinta, deoarece este obligatorie uniforma. Nu stiu exact uniforma pe care o vei avea dar iti dau urmatoarele sfaturi: daca uniforma este un carouri poti sa-ti faci parul mai ondulat, daca este neagra merge mai bine drept. Daca camasa, cred ca face parte din uniforma, este alba poti sa te deschei la cativa nasturi de sus ( maxim 3 ) si sa porti o cravata neagra, dar nu foarte stransa, mai lejera, si sa-ti sufleci manecile si cu o vesta, merge aceeasi combinatie si cu sacou, dar nu va mai conta cum vei avea manecile la camasa.
Ce pot spune despre atitudinea, fi cat mai naturala, incearca sa nu te implici in toate comflictele cu toti fraierii, fi o doamna cum s-ar zice. Despre manichiura si machiaj nu ma bag ca nu ma prea paricep.

3 răspunsuri:
| Pozitivca a răspuns:

Buna de ce crezi ca ar trebui sa te schimbi sau sa te faci in ceea ce nu prea vreai doar de aceea ca sa fii apreciata? oare nu este mai bine sa te machiezi asa cum vreai tu cum iti sta mai bine nu uita si de cunoarea ochilor care o ai si informeaza-te ce tenuri se accentueaza cu culoarea ochilor tai,parul in privinta la par poartal asa cum iti place si cum este comod, poti privi pe youtube tipuri de coafuri, manichiura ti-o poti face mai bine cu gel nu lungi, si nu vulgare, cu ceva culori calde si de o lungime medie, fii tu insati doar asa ar putea toti sa te aprecieze si sa fii mai populara. Succese!

| Anonimusss99 a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa fi cat mai naturala.
Parul:Cat mai lejer, poate cateva bucle
Machiajul:putin fond de ten, rimel(sau alta optiune:poti sa te dai cu putin creion pe pleoapa superioara) si un gloss
Manichiura:eu optez pentru cea cu unghii scurte si date cu lac
Trebuie sa fi naturala.
Sper ca te-am ajutat:*
Fundita?

| Anonimusss99 a răspuns (pentru Anonimusss99):

Apropo nu trebuie sa pari ceea ce nu esti. Daca esti prea extravaganta(dau un exemplu), lumea oo sa te priveasca cu alti ochi. (am la mine in scoala o fata care incearca sa fie cat mai bagata in seama si este de cele mai multe ori luata peste picior) :*